Pili 65 פורסם 2019 באפריל 19 Pili YourGame Average גלעד 65 1.2k הודעות מיילס בברכה גלעד, ThePil | YourPixel Moderator Discord | ThePil#0770 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
shaked_snir 4 פורסם 2019 באפריל 19 shaked_snir YourGame Advanced שקד 4 174 הודעות מיילס תודה רבה! שקד נבו shaked_snir#0765 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Doflamingo 46 פורסם 2019 באפריל 19 Doflamingo YourGame Expert יוני 46 314 הודעות המשתמש CaptainDuck אמר: חמודילה ומיילס בואו קרב חוזר אני השתפרתי מאד וויפר טומי אם הוא לא פרש אור מעיין שם מגניב אני מיילס/מוריאל טרבור לא יודע נ.ב אני מזמין את מיילס ומריאל לקרב חוזר מעניין בשבוע עד כמה אפשר להשתפר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 באפריל 19 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות אני מן הסתם חח סתם עכשיו ברצינות וויפר בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
XLordNeX 15 פורסם 2019 באפריל 20 XLordNeX YourGame Advanced אביאל 15 150 הודעות אני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ido____ra 3 פורסם 2019 באפריל 20 ido____ra YourGame Beginner עידו 3 71 הודעות וויפר גיל מלך הברבזים אלעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
TaloBetza 90 פורסם 2019 באפריל 22 TaloBetza YourGame Average טל איש המערות 90 1.7k הודעות וויפר כל כךךך #מפלגת מב"ר, מבר לנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
IManuelI 15 פורסם 2019 באפריל 24 IManuelI YourGame Advanced רונן 15 263 הודעות טרבור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
maayan 9 פורסם 2019 באפריל 25 maayan YourGame Advanced Maayan 9 214 הודעות אני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו