tapachk1 293 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באפריל 8 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות האלבום הראשון: Some Rap Songs אמן: Earl Sweatshirt אורך בדקות: 24 דקות (15 שירים) דירוג שלי:9.1/10 אלבום ראפ אקספרמנטלי של ארל סוויטשרט מ2018 וגם האהוב עלי מאותה שנה, הליריקה בו היא מדהימה אבל האלבום לא מתאים לכל אחד ובמיוחד לאנשים שמתחילים שלמוע ראפ בגלל הסאונד האקספרמנטלי האלבום השני: The Sun's Tirade אמן: Isaiah Rashad אורך בדקות: 63 דקות (17 שירים) דירוג שלי:9.3/10 האלבום הראשון של איזייה שיצא בשנת 2016, מבין האלבומים האהובים עלי אישית ומאוד מומלץ למי שאוהב מוזיקה רגועה וראפ האלבום השלישי: The College Dropout אמן: Kanye West אורך בדקות: 76 דקות (21 שירים) דירוג שלי: 9.4/10 האלבום הראשון של קנייה ווסט משנת 2004, אחד מאלבומי הראפ הכי טובים שיצאו אי פעם ומרגש מאוד והייתי ממליץ עליו מאוד למי שרוצה להתחיל לשמוע קנייה תרשמו מה אתם חושבים על האלבומים, דיון מהנה! TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2019 באפריל 8 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אשכול מעולה אח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2019 באפריל 8 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות תודה על הפרסום!! ציטוט סתם סתם, אחלה אלבומים בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2019 באפריל 8 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות אח יקר, אשכול מדהים Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 פורסם 2019 באפריל 8 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות אשכול מושקע, ממליץ לשמוע את האלבום של אליעזר פרו גיימינג, סתם אבל ברצינות תשמע את מאור אשכנזי, יש לו שני שירים רק והוא מעולה, תשמע את "טיפשים וצעירים" מראה את האמת במציאות של הדור שלנו. אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2019 באפריל 9 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות אשכול מגניב! אני אנסה לשמוע חלק מהמלצות, יש את האלבומים האלו בספוטיפי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באפריל 9 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות לפני 8 דקות adir0904 אמר: אשכול מגניב! אני אנסה לשמוע חלק מהמלצות, יש את האלבומים האלו בספוטיפי? כן כולם בספוטיפי TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו