ArcherZ 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 29 ArcherZ YourGame Advanced שניר 9 252 הודעות איך אני מעיף את זה אני צריך כל פעם לעשות ריסטארט ואני עושה משחק אחד ואז אני סוגר ונכנס שוב לסיאס ואז זה רושם את זה איך מעיפים את זה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2019 במרץ 29 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות תכבה ותדליק את המחשב ואל תפעיל תוכנות צד על המשחק והכל יהיה טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArcherZ 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 29 ArcherZ YourGame Advanced שניר 9 252 הודעות לפני 46 דקות De1ux אמר: תכבה ותדליק את המחשב ואל תפעיל תוכנות צד על המשחק והכל יהיה טוב אבל אני לא רוצה כל שניה לכבות ולהדליק את המחשב ומה זה תוכנות צד ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2019 במרץ 29 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 47 דקות JingLe אמר: אבל אני לא רוצה כל שניה לכבות ולהדליק את המחשב ומה זה תוכנות צד ? ציטים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 במרץ 29 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני 1 שעה JingLe אמר: איך אני מעיף את זה אני צריך כל פעם לעשות ריסטארט ואני עושה משחק אחד ואז אני סוגר ונכנס שוב לסיאס ואז זה רושם את זה איך מעיפים את זה? verify למשחק אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArcherZ 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 29 ArcherZ YourGame Advanced שניר 9 252 הודעות לפני 1 שעה JustSean אמר: ציטים איך אני יכול לבדוק אם יש לי צ'יטים למשחק? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArcherZ 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 29 ArcherZ YourGame Advanced שניר 9 252 הודעות לפני 1 שעה SoulSteel אמר: verify למשחק עשיתי את זה שמונים פעם וזה רשם שכמה קבצים משהו ואני לא יודע מה לעשות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 במרץ 29 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני 21 דקות JingLe אמר: עשיתי את זה שמונים פעם וזה רשם שכמה קבצים משהו ואני לא יודע מה לעשות. תמחק אתה המשחק לגמרי ותוריד אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArcherZ 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 29 ArcherZ YourGame Advanced שניר 9 252 הודעות לפני כעת SoulSteel אמר: תמחק אתה המשחק לגמרי ותוריד גם את זה עשיתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DJ PUTIN 82 פורסם 2019 במרץ 29 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות לפני 1 שעה JingLe אמר: גם את זה עשיתי אתה משתמש בעיצוב של משהו או כול דבר אחר לסיאס? אם כן תמחק הכול ותראה אם זה עובד אם לא תפנה עליי בדיסקורד אני יעזור לך KipOd#2680 .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArcherZ 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 30 ArcherZ YourGame Advanced שניר 9 252 הודעות לפני 8 שעות DJ PUTIN אמר: אתה משתמש בעיצוב של משהו או כול דבר אחר לסיאס? אם כן תמחק הכול ותראה אם זה עובד אם לא תפנה עליי בדיסקורד אני יעזור לך KipOd#2680 שלחתי לך בקשת חברות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו