bluestrue 184 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 27 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה:בלוסטרו תאריך הגשת ההצעה:27.3.19 שם השרת : JAIL פירוט על ההצעה: להחליף את המוד מאסיר שצריך להקשיב לשוטר או להרוג אותו, למטרה אחת. בעצם ההצעה די פשוט יש שוטר אחד ויש אסירים, האסירים צריכים לברוח מהכלא ולהגיע לנקודה מסוימת וכך לברוח מהכלא. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה מכיוון שאני יודע שיש קהילה גדולה של גייל ואנשים שהיו משחקים בגייל כבר השתעממו מהמוד לכן ההצעה הזאת יכולה להחזיר שחקנים שהמוד ממש דומה לגייל אך אני חושב שלאנשים שלא ממש אוהבים גייל ולאנשים שנמאס כבר מהגייל יוכלו ממש לאהוב את התוסף הזה . קישור לפלאגין (במידה ויש):לא מצאתי הערות: אני די בטוח שההצעה לא תתקבל כי זה בתכלס לשנות את חצי מהשרת אבל לדעתי זה יכול להביא אנשים נערך 2019 במרץ 28 על ידי bluestrue בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2019 במרץ 27 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות קוראים לזה שרת גייל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 במרץ 27 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות חחחחח לא הבנתי מה ההבדל אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bluestrue 184 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 28 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות לפני 13 שעות Shahar אמר: קוראים לזה שרת גייל לפני 12 שעות TwistLiel אמר: חחחחח לא הבנתי מה ההבדל ההבדל הוא שבתכלס האסירים צריכים לברוח לנקודה מסוימת ואין LR, ועכשיו שאני חושב על זה אני חושב שאם הגייל לא מצליח אולי אפשר להחליף אותו בזה.... בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2019 במרץ 28 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני 14 שעות Shahar אמר: קוראים לזה שרת גייל לפני 13 שעות TwistLiel אמר: חחחחח לא הבנתי מה ההבדל לפני 4 שעות RyZ אמר: קודם תחייו את הגייל המסריח שלכם עם ה 2 אנשים בחודשיים, ואז תחשבו על לפתוח שרתים למה אתם מגיבים סתם? תגיבו בבקשה @Thegoldenfox @Devstender @SaarC בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.