RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 20 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות עדיין יש פה TTT? RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
DJ PUTIN 82 פורסם 2019 במרץ 20 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות כן אבל הוא מת... החזירו אותו אחרי שכול כך הרבה רצו אותו ועדיין לא משחקים בו.. .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 במרץ 20 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות יש עוד TTT הip הוא: csgo.co.il:27022 ואתה יכול למצוא את כל השרתים דרך הסורסבאן אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2019 במרץ 20 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות המשתמש RyZ אמר: עדיין יש פה TTT? ישלך סכין? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 2 הצג חתימה דווח שיתוף
RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 21 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות המשתמש NaDav אמר: ישלך סכין? יש לך שמן זית? RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2019 במרץ 21 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות המשתמש RyZ אמר: יש לך שמן זית? חחחחחח מתת העין שמאל מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2019 במרץ 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות (נערך) המשתמש RyZ אמר: עדיין יש פה TTT? אכן כן. אני @Delirious ו @JustSean עלינו לנהל אותו לא מזמן. אבל יש הרבה דברים שחסרים לנו ואנחנו לא רוצים לפרסם שרת חצי גמור אלה שרת מתוקן ומוכן בהמשך גם נוסיף מייניגימס קטנים (בקרוב) אפתח אשכול מסודר ברגע שהשרת היה מוכן אשמח לראותך (עריכה) בקרוב גם אפתח אשכול לגבי בקשות של השחקנים למה אתם חושבים שצריך להיות בטיטיטי אשמח שתגיב שם שאקע מה צריך לשפר נערך 2019 במרץ 22 על ידי NadavOhana לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2019 במרץ 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש DJ PUTIN אמר: כן אבל הוא מת... החזירו אותו אחרי שכול כך הרבה רצו אותו ועדיין לא משחקים בו.. רשמתי למעלה מה יקרה איתו בהמשך ממליץ לקרוא! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2019 במרץ 22 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות המשתמש NadavOhana אמר: אכן כן. אני @Delirious ו @JustSean עלינו לנהל אותו לא מזמן. אבל יש הרבה דברים שחסרים לנו ואנחנו לא רוצים לפרסם שרת חצי גמור אלה שרת מתוקן ומוכן בהמשך גם נוסיף מייניגימס קטנים (בקרוב) רק אומר בתקופה שלי השרת היה מלא כשלא היה את המוד בכלל מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 22 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות המשתמש NaDav אמר: רק אומר בתקופה שלי השרת היה מלא כשלא היה את המוד בכלל ברור, כי באו בשבילי, לא בשביל לשחק.. RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2019 במרץ 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אבל לצערי סיאס כבר משחק ישן. ועם הזמן השחקנים הולכים וניהיים חסרי סבלנות. וכיום מוד או משחק שלא היה מושלם יהיה "זבל" ואני ממש לא מסכים עם ההמרה הזאת כך דוגמה משחק מוכר ששמו סיאס (סתאקאדיש) כשהיוצרים של המשחק הכניסו את הרבולבר למשחק והוא היה שבור אנשים אמרו שהיוצרים של המשחק החליטו לשים זין על המשחק ולהרוס אותו. ואין מה לעשות שיש בעיות בשרת אנשים מתלוננים ובסופו של דבר לא מרוצים. אז אני מעדיף להוציא שרת מושלם עד כמעט גמור מאשר שרת חצי מוכן וגם בתקופה שלי השרת היה מלא אוהב אותך נדב ותודה על התגובה! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2019 במרץ 22 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות המשתמש NadavOhana אמר: אבל לצערי סיאס כבר משחק ישן. ועם הזמן השחקנים הולכים וניהיים חסרי סבלנות. וכיום מוד או משחק שלא היה מושלם יהיה "זבל" ואני ממש לא מסכים עם ההמרה הזאת כך דוגמה משחק מוכר ששמו סיאס (סתאקאדיש) כשהיוצרים של המשחק הכניסו את הרבולבר למשחק והוא היה שבור אנשים אמרו שהיוצרים של המשחק החליטו לשים זין על המשחק ולהרוס אותו. ואין מה לעשות שיש בעיות בשרת אנשים מתלוננים ובסופו של דבר לא מרוצים. אז אני מעדיף להוציא שרת מושלם עד כמעט גמור מאשר שרת חצי מוכן וגם בתקופה שלי השרת היה מלא אוהב אותך נדב ותודה על התגובה! איש יקר אתה מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2019 במרץ 23 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש NaDav אמר: איש יקר אתה אתה איש יקר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DJ PUTIN 82 פורסם 2019 במרץ 23 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות בוא נסכם את זה שאני איש יקר .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו