OzzyGozzy 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 2 OzzyGozzy YourGame Expert עוז הראל 23 426 הודעות זה שינה לי לאנגלית והכל הפוך וזה ממש לא נוח איך מחליפים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2019 במרץ 2 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות תרד הכי למטה באתר יש לך את השורה הזאת תלחץ language ועברית. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OzzyGozzy 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במרץ 2 OzzyGozzy YourGame Expert עוז הראל 23 426 הודעות לפני 15 דקות Mr.Green אמר: תרד הכי למטה באתר יש לך את השורה הזאת תלחץ language ועברית. תודה סוף סוף מושהו שמבין אני שאלתי בפורום וכל הילדי מיינקראפט חשבו שאני מתכוון לאיך משנים שפה במיננקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2019 במרץ 2 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני כעת OzzyGozzy אמר: תודה סוף סוף מושהו שמבין אני שאלתי בפורום וכל הילדי מיינקראפט חשבו שאני מתכוון לאיך משנים שפה במיננקראפט בכיף, ננעל. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.