TaloBetza 90 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בפברואר 16 TaloBetza YourGame Average טל איש המערות 90 1.7k הודעות שלום אני אחד שממש רוצה ללמוד תוכנות אבל אין לי כוח מה אתם רוצים ללמוד ואין לכם כוח דיון מהנה בברכה,טל #מפלגת מב"ר, מבר לנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OzzyGozzy 23 פורסם 2019 בפברואר 16 OzzyGozzy YourGame Expert עוז הראל 23 426 הודעות אני גם רוצה ללמוד תוכנות אבל אין לי כוח למרות שאבא שלי יכול ללמד אותי בשניה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Doflamingo 46 פורסם 2019 בפברואר 16 Doflamingo YourGame Expert יוני 46 314 הודעות רדסטון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
עמית פלצי 4 פורסם 2019 בפברואר 19 עמית פלצי מורחקים 4 109 הודעות אני רוצה ללמוד איך להיות טוב ב PVP אבל אני עצלן מידי כדי ללמוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
maayan 9 פורסם 2019 בפברואר 20 maayan YourGame Advanced Maayan 9 214 הודעות אני רוצה להבין בסליים פאן (אני לא מבין שם כלום) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
אברהם פרץ 4 פורסם 2019 בפברואר 21 אברהם פרץ YourGame Advanced איתן 4 192 הודעות אני לא אוהב ללמוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pili 65 פורסם 2019 בפברואר 23 Pili YourGame Average גלעד 65 1.2k הודעות PvP בברכה גלעד, ThePil | YourPixel Moderator Discord | ThePil#0770 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו