Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בפברואר 13 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אני מדבר על מחצית בלימודים, אנחנו כבר במחצית ב' ואני רוצה לשאול אותכם איך בינתיים זה עובר עליכם? בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2019 בפברואר 13 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות עובר סבבה TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2019 בפברואר 13 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות עדיין לא היה יותר מדי מבחנים בשביל להגיד שעובר טוב מה שכן במתמטיקה גיליתי שהייתה לי טעות בתעודה אז כנראה ידפיסו לי חדשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 בפברואר 13 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני 51 דקות Mr.Green אמר: אני מדבר על מחצית בלימודים, אנחנו כבר במחצית ב' ואני רוצה לשאול אותכם איך בינתיים זה עובר עליכם? עובר טוב ציונים עולים יורדים מילים טובות חיסורים מוצדקים אתה רגיל. ויש לי את המחנכת הכי טובה שהיתה לי אי פעם אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Fishy_ 165 פורסם 2019 בפברואר 13 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות עובר קל לימודים לא מאתגר אותי משעמם בבית ספר אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2019 בפברואר 13 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות לפני 1 שעה Mr.Green אמר: אני מדבר על מחצית בלימודים, אנחנו כבר במחצית ב' ואני רוצה לשאול אותכם איך בינתיים זה עובר עליכם? מעולה , למדתי ש 1+1=3 Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2019 בפברואר 13 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות קליל Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2019 בפברואר 13 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות עליתי יחידה באנגלית ממוצע 58 לא כולל ביטול מקצוע אחד (אזרחות ) אפשר להגיד שזה סבבה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dj_sky 153 פורסם 2019 בפברואר 14 Dj_sky YourGame Novice לאונה 153 911 הודעות עובר בסדר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pili 65 פורסם 2019 בפברואר 16 Pili YourGame Average גלעד 65 1.2k הודעות סבבה בברכה גלעד, ThePil | YourPixel Moderator Discord | ThePil#0770 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 בפברואר 17 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות יותר מידיי מבחנים (יש לי יותר מבחנים מכיתוב ח') ואני בכיתה ז' בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו