Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 14 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות *לא שמתם לב לתלונה אני מבקש שתשימו לב הפעם* שם מגיש התלונה:יובל סיבת התלונה:מישהו הפעיל מלכודת בפרידי מתלונן על:Aviv קישור: https://www.youtube.com/watch?v=URZW9XCUHHs&feature=gp-n-y&google_comment_id=z13yuzx5sum5incjm04cgl2i2rbgfdcbcyk0k הערות:כפי שרואים הוא הפעיל תעלייה הזאת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בפברואר 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות כרגע הsb לא עובד לי משום מה (אשמח לטיפול) כאשר אראה אותו בשרת הוא יטופל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 14 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות כרגע הsb לא עובד לי משום מה (אשמח לטיפול)כאשר אראה אותו בשרת הוא יטופל סבבה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 20 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות כרגע הsb לא עובד לי משום מה (אשמח לטיפול)כאשר אראה אותו בשרת הוא יטופל הוא טופל? אם כן אבקש לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בפברואר 20 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות הוא טופל?אם כן אבקש לנעול מוזר מאוד אבל לא ראיתי אותו בשרת מקווה שאחד האדמינים טיפל בזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 בפברואר 21 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות מוזר מאודאבל לא ראיתי אותו בשרת מקווה שאחד האדמינים טיפל בזה האם העניין הזה טופל? לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בפברואר 22 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות האם העניין הזה טופל? כאשר אראה את aviv בשרת זה יטופל אין לי משהו לעשות עם זה.... הוא מתחמק מזה כאילו בעיקרון אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו