ArcherZ 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 29 ArcherZ YourGame Advanced שניר 9 252 הודעות שלום לכל צופי פורום דיבורים, רציתי לדון איתכם על השאלה הבאה: - אתם בחוג מסויים? - JingLe: ציטוט אני בחוג קרטה לא אוהב אותו כל כך אבל אני רוצה לאהוב אותו אבל אני לא יודע איך... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CaptainDuck 74 פורסם 2019 בינואר 30 CaptainDuck YourGame Expert אביתר 74 509 הודעות לא Barvazs-Club קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Papa_Israeli 3 פורסם 2019 בינואר 30 Papa_Israeli YourGame Beginner נועם 3 145 הודעות אני בקבוצה טכנית זה חוג... קבוצת כדורסל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SnowBoost 18 פורסם 2019 בינואר 30 SnowBoost YourGame Advanced אור 18 265 הודעות לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 בינואר 31 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות לא בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SaarC 128 פורסם 2019 בפברואר 1 SaarC YourGame Expert סער 128 597 הודעות לא בברכה, סער. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו