DJ PUTIN 82 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 22 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות שם פרטי :יאן שם המשתמש בסטים : קיפוד האדמין עליו אתה מתלונן : tkgs סיבת התלונה : סלי סתם התאריך בו התרחש המקרה : היום תיאור : בן אדם הודה שהוא טריטור למרות שלא הרגתי אותו ואז הוא רשם ארדים. רונד אחרי זה הסברנו לו שהוא הודה שהוא אמר שהוא טריטור אבל tkgs אמר שהוא בכלל אמר משהו אחר שנשמע כמו זה למרות שאפילו אדמין אמר לו את זה הוכחות (אם יש) : לא צריך יש עדים שראו את זה @TwistLiel הערות : כן בגלל ש tkgs הוא אח של בלוסטרו מנהל השרת אני מבקש מהנהלה מעליו לטפל במקרה כי כולנו יודעים שהוא יעשה לו חפיף .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 פורסם 2019 בינואר 22 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות אמרתי לך את זה גם בשרת אחי האמת שלא שמעתי כלום כי דיברתי בTVOICE, מצטער גבר לא אוכל לעזור הפעם אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2019 בינואר 30 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות סליחה שאני מתערב אבל הבחור לא קיבל תשובה עד כה בפורום אז @Shahar @Devstender לטיפולכם לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bluestrue 184 פורסם 2019 בפברואר 1 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות שלום יאן, לצערי אין הוכחות וליאל אמר שלא שמע אך כאשר דיברתי עם האדמין הוא אמר לי שגוליין (הרוצח) אמר "אני אף פעם לא טריטור" ואתה חשבת שהוא אמר "אני תמיד טריטור". אני לא מבין למה רשמת את ההערה הזאת, זה לא קשור בכלל לזה שהוא אח שלי כאשר הסתכלתי על הטופס נעזרתי בעוד אנשים ולא רק אני בחרתי האם להעלות אותו או לא. תמיד אתה מוצא דרך איך אני מנהל רע ואיך אני לא טוב. אני ממליץ לך לשנות דעה כי באמת שזה ילדותי וזה לא פעם ראשונה שאומרים לך את זה. תודה בלוסטרו בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DJ PUTIN 82 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בפברואר 1 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות המשתמש bluestrue אמר: שלום יאן, לצערי אין הוכחות וליאל אמר שלא שמע אך כאשר דיברתי עם האדמין הוא אמר לי שגוליין (הרוצח) אמר "אני אף פעם לא טריטור" ואתה חשבת שהוא אמר "אני תמיד טריטור". אני לא מבין למה רשמת את ההערה הזאת, זה לא קשור בכלל לזה שהוא אח שלי כאשר הסתכלתי על הטופס נעזרתי בעוד אנשים ולא רק אני בחרתי האם להעלות אותו או לא. תמיד אתה מוצא דרך איך אני מנהל רע ואיך אני לא טוב. אני ממליץ לך לשנות דעה כי באמת שזה ילדותי וזה לא פעם ראשונה שאומרים לך את זה. תודה בלוסטרו לא קשור למי אתה אתה מנהל טוב ולא הייתי בוחר אף אחד אחר... אבל מה אחרי הכול כול אחד היה מעביר את זה בשביל אח שלו .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2019 בפברואר 1 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות שלום יאן, העניין עבר לטיפול הנהלה הגבוהה, העניין בורר עם אותו האדמין כלל TwistLiel לצערי ההוכחות האלה לא מספיקות. להבא אני מבקש שהיו הוכחות יותר ברורות סליחה ותודה. DrLop מפקח קהילה, ננעל בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.