nadav_animals 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 16 nadav_animals YourGame Advanced deleted 11 151 הודעות (נערך) scroll bhop bind "mwheelup" +jump עליה בסקרול bind "mwheeldown" +jump ירידה בסקרול לעשות נומינייט למפה (שרתי סי אס גו) bind . "sm_nominate" ריסטרת לראן (שרתי בי הופ) bind x "sm_r" לנקות דם ויריות bind "end" "r_cleardecals" לשנות צבע לכוונת bind "home" "toggle cl_crosshaircolor 0 1 2 3 4 5" אם יש בקשות לביינדים נוספים או בעיות אם אחד מהביינדים תגיבו או תשלחו לי בפרטי נערך 2019 בינואר 16 על ידי nadav_animals קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MEGI 7 פורסם 2019 בינואר 16 MEGI YourGame Beginner MEGI 7 138 הודעות לנקות זה טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liorthekiller 2 פורסם 2019 בינואר 16 liorthekiller YourGame Beginner ליאור 2 51 הודעות אחלה אהבתי אבל אם אפשר עוד ביינדים כי זה היה קצת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 בינואר 17 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות תודה על הפרסום ותודה על השיתוף אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 בינואר 17 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות המשתמש liorthekiller אמר: אחלה אהבתי אבל אם אפשר עוד ביינדים כי זה היה קצת תודה רבה על ה פיד באק אנחנו נעשה ביחד בינדים ונראה מה אנחנו נוסיף אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PR1CE 1 פורסם 2019 בינואר 17 PR1CE חדש/ה ב־YourGame gbgbb 1 16 הודעות (נערך) נערך 2023 בפברואר 26 על ידי PR1CE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
supergil12 61 פורסם 2019 בינואר 17 supergil12 YourGame Corporal gil 61 794 הודעות איך אני עושה בינד לפקודה? #ברווזים לנצח # איפקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 בינואר 20 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות המשתמש supergil12 אמר: איך אני עושה בינד לפקודה? לאיזה פקודה אתה רוצה זה תלוי אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrYmE 6 פורסם 2019 בינואר 20 TrYmE YourGame Advanced אורי 6 224 הודעות תודה רבה! בברכה סגן מנהל שרת ה- Surf Combat דיסקורד: OG TrYmE#3417 טיםספיק: OG TrYmE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו