wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות שם מגיש התלונה:שוהם סיבת התלונה:Abuse מתלונן על:Black_Chief קישור:אני העלתי תמונה הערות:קיבלתי מיוט על זה שאמרתי רוצה קיק ברוסית אפילו שאני לא רוסי ואמרתי בצחוק וניסיתי להגיד עוד מילים וקיבלתי מיוט ל30 דקות על זה ש"דיברתי רוסית" שזה גם לא בסדר לפי דעתי. [ATTACH=CONFIG]398[/ATTACH] "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
blackchief 10 פורסם 2016 בפברואר 12 blackchief משתמש רשום 10 10 הודעות 1) אמרנו לך כמה פעמים להפסיק ולא הפסקתה 2)אחרי שאתה מקבל את המיוט אתה מנסה לאיים אלי שיורידו לי גישות אל זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות 1) אמרנו לך כמה פעמים להפסיק ולא הפסקתה 2)אחרי שאתה מקבל את המיוט אתה מנסה לאיים אלי שיורידו לי גישות אל זה לא איימתי אמרתי לך שאני מתלוננן וגם אמרתה בסדר "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 בפברואר 12 React משתמש רשום 13 696 הודעות אי אפשר לראות מה קרה בתמונה, אשמח אם תוכל להעלאות את התמונה מחדש על מנת לבדיקה של המקרה. "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
YellowCard 10 פורסם 2016 בפברואר 13 YellowCard YourGame Advanced שליו 10 169 הודעות כמו שאני מכיר את בלאק צ'יף הוא בחיים לא נותן עונשים סתם ואפילו נמנע לפעמים מלהביא עונש מרחמים. אם דיברת בצורה לא ראויה והאדמין נתן לך עונש זה בעיה שלך וזה מעצבן שאתה גורם לאדמינים להגיע למצבים האלו במיוחד כשאתה היית אדמין ויודע איך זה מרגיש ובכללי אתה עושה בעיות בשרת. אם היה פה מקרה של עונש סתם אני אהיה מאוד מאוד מופתע. בברכה YellowCard, לכל פנייה, בקשה וטענה אני זמין בTS ובסקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו