Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 9 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות כותרת. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2019 בינואר 9 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות לאאאאאאאאאאא שלא יחזור, כי אז לא יהיה אשכולות כאלה וספאמים, ואני אוהב ספאמים! TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 9 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני כעת TrevorGalKiller אמר: לאאאאאאאאאאא שלא יחזור, כי אז לא יהיה אשכולות כאלה וספאמים, ואני אוהב ספאמים! אתה מעדיף פורום מת וספאמר מאשר פורום מעניין ועם מלא תוכן?? בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2019 בינואר 9 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות לפני כעת Mr.Green אמר: אתה מעדיף פורום מת וספאמר מאשר פורום מעניין ועם מלא תוכן?? כן מעדיף ספאמים הכי כיף TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 3 1 הצג חתימה דווח שיתוף
LuckyCake1 109 פורסם 2019 בינואר 9 LuckyCake1 YourGame Expert עוז 109 526 הודעות יהיו הרבה תלונות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bluestrue 184 פורסם 2019 בינואר 9 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות חושב שהפורום ימות אפילו שזה לא כזה משנה כי עכשיו זה איידס. מספימים על ימין ועל שמאל וזה ממש מציק בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
TrYmE 6 פורסם 2019 בינואר 9 TrYmE YourGame Advanced אורי 6 224 הודעות שלא יהיו ספאמים!!! בברכה סגן מנהל שרת ה- Surf Combat דיסקורד: OG TrYmE#3417 טיםספיק: OG TrYmE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
SoulSteel 138 פורסם 2019 בינואר 9 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לא הייתי פה שהיה חוקים לפורום אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 בינואר 9 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות אני אחזור להגיב לאשכולות, יהיה סדר בפורום ולא אשכולות על מה אתם מעדיפים, מלפפון או עגבניה אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
JerEmy 170 פורסם 2019 בינואר 9 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות רק טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Dj_sky 153 פורסם 2019 בינואר 10 Dj_sky YourGame Novice לאונה 153 911 הודעות את האמת אין לי מושג מה היו החוקים כי תכנית אני חדשה בקהילה הזאת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2019 בינואר 10 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות מה יקרה? שאלה מעניינת מאוד אז בוא אני אענה לך על זה. דבר ראשון: זה לא יקרה יותר: http://prntscr.com/m5c0wn בנוסף: הפורום סוף סוף יהיה עם פחות ספאמים, אנשים אשכרה יעלו אשכולות מעניינים וישקיעו מחשבה באשכול במקום סתם לפחות אשכול חסר תועלת בשביל נקודות. ואני יכול להמשיך עם עוד המוןןןןןןןן דברים חיוביים שיכולים לקראות אבל נראה לי שהבנו כבר. Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
oshri20054 0 פורסם 2019 בינואר 10 oshri20054 חדש/ה ב־YourGame אושרי 0 21 הודעות לא יהיה ספאמים ואנשים ישקיעו במה שהם כותבים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 בינואר 10 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות יהיו יותר מידיי תלונות בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ron kaplan 11 פורסם 2019 בינואר 10 ron kaplan YourGame Advanced Tiger 11 262 הודעות יהיה גרוע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו