DrLop 40 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 9 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות שלום לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד קצת לעצב תמונות ואני צריך תוכנה לעיצוב תמונות גם עם היא עולה בכסף תודה מראש לעוזרים! בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
flardy 6 פורסם 2019 בינואר 9 flardy מורחקים יותם 6 27 הודעות יש הרבה מאוד אופציות אבל חובה גם פוטושושפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2019 בינואר 9 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות הכי טוב - PhotoShop אתה יכול גם לפרוץ כי בתכלס זה לא משנה יותר מידי בין הגרסאות האחרונות Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 בינואר 9 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות פוטושופ , אין למה להתלבט אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2019 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות תנסה צייר Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2019 בינואר 10 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות ממליץ לך על פוטושופ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dj_sky 153 פורסם 2019 בינואר 10 Dj_sky YourGame Novice לאונה 153 911 הודעות יש מלא תוכנות פוטושופ תנסה לחפש באינטרנט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2019 בינואר 10 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות לפני ב-9.1.2019 ב 08:15 DrLop אמר: שלום לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד קצת לעצב תמונות ואני צריך תוכנה לעיצוב תמונות גם עם היא עולה בכסף תודה מראש לעוזרים! דבר ראשון אם* דבר שני זה תלוי איזה סוג עריכה תרצה לעשות. הרוב משתמשים בפוטושופ CC. ויש גם אנשים שמשתמשים בתוכנה של adobe (לרוב בשביל ווקטורים) תלוי בך. בהצלחה. Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ron kaplan 11 פורסם 2019 בינואר 10 ron kaplan YourGame Advanced Tiger 11 262 הודעות אין לי תשאל את אלקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2019 בינואר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 3 שעות ron kaplan אמר: אין לי תשאל את אלקס דבר ראשון אלכס* דבר שני למה להגיב בכלל אם התשובה היא כזאת וזה באמת תלוי בך. פשוט תבדוק תוכנות ציור שונות ותבחר את המועדפת עליך לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו