pubgwebsites 20 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 8 pubgwebsites YourGame Advanced asif bezalel 20 257 הודעות באמת סרטון מצחיק וערוך טוב, צפייה מהנה ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dj_sky 153 פורסם 2019 בינואר 10 Dj_sky YourGame Novice לאונה 153 911 הודעות (נערך) שלום, הייתי ממליצה לך להערוך את המילה "נגרים" ,מילה זו נחשבת כגזענית ויכולה לפגוע בכמה שחקנים שיש בקהילה הזו נכון ככה קוראים לסרטון אבל אתה לא חייב לכתוב אותה בעצמך נערך 2019 בינואר 10 על ידי Dj_sky קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2019 בינואר 10 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות (נערך) לפני 1 שעה Dj_sky אמר: שלום, הייתי ממליצה לך להערוך את המילה "נגרים" ,מילה זו נחשבת כגזענית ויכולה לפגוע בכמה שחקנים שיש בקהילה הזו נכון ככה קוראים לסרטון אבל אתה לא חייב לכתוב אותה בעצמך ממתי המילה "נגרים" זה מילה גזענית? אני לא מאמין שאני אשכרה נכנס לזה אבל בוא אני אסביר לך מזה המילה "נגר" נגר זה בעל מקצוע שעוסק בתחום הנגרות תחום הנגרות הוא מקצוע שבוא אתה מעבד עץ למוצרים שמשמשים אותנו לחיי היום יום כמו: שולחן כיסא וכו'. פעם הבאה בבקשה לחשוב במקום להגיב סתם. נערך 2019 בינואר 10 על ידי Venomens Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו