pubgwebsites 20 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 7 pubgwebsites YourGame Advanced asif bezalel 20 257 הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2019 בינואר 7 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות אתה יודע שאתה לא צריך לכתוב תאשכול הזה בכמה מקומות.. זה מעצבן, ואני יודע שלא אכפת לך ואתה גם לא קורא את זה, באלך רק פרסום.. TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2019 בינואר 9 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות Idk בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NinjaDefuse 16 פורסם 2019 בינואר 9 NinjaDefuse YourGame Advanced אלכס 16 235 הודעות הטרנד של הפורטנייט הוא לפי דעתי הטרנד הכי גרוע בעשור האחרון ילדים התחילו לשחק פורטנייט לא כי הוא היה טרנדי הם התחילו לשחק אותו כי הוא היה חינמי והם אפילו לא שמו לב שהם מבזבזים יותר כסף על פורטנייט מאשר על מחיר של משחקים אחרים יותר טובים. אני אישית מקווה שהטרנד הזה ימות כמה שיותר מהר ושהערוצים יפסיקו להעלות רק פורטנייט כדי לקבל צפיות וסאבים. מלא יוטיוברים אמרו שהם לא משחקים פורטנייט כי כיף להם אלא הם משחקים בשביל הצפיות והסאבים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dj_sky 153 פורסם 2019 בינואר 10 Dj_sky YourGame Novice לאונה 153 911 הודעות יהיה רק שמחה להורים שהילדים שלהם מכורים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oshri20054 0 פורסם 2019 בינואר 10 oshri20054 חדש/ה ב־YourGame אושרי 0 21 הודעות ראיתי ששלחת סרטון אבל אם התכווונת לשאול אז מה שיקרה זה הם ירכבו על טרנד אחר או כמו שאינדה גיים עשה אחרי שקלאש רויאל מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו