lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 2 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות (נערך) Sony עובדת כעת באופן גלוי על טכנולוגיה משופרת לזיהוי פנים באמצעות לייזרים , זאת על פי ריאיון של אחראי חטיבת החיישנים Satoshi Yoshihara לאתר בלומברג(או משהו כזה) אשר פרסם את הריאיון עמו. בריאיון סיפר כי סוני מתכננת להגביר את הייצור של חיישני צילום התומכים במיפוי פנים באמצעות לייזרים למכשירים בסוף הקיץ. בעיית המקום אותו לוקחים חיישני זיהוי הפנים מפריעה לכל חברות הטלפונים אשר מנסים לייצר טלפונים נטול שוליים, דוגמת ה-Vivo NEX S או ה-Oppo Find X. בגלל דרישה רבה של מקום מצד החיישנים, יצרניות כמו אפל מעדיפות להימנע מייצור מכשיר בעל מסך נטול שוליים בשביל להשאיר את האפשרות לזיהוי פנים מאובטח. אך לעומת אפל, החיישנים של סוני עובדים בצורה מעט שונה. בעוד שאפל משתמשת בהקרנת ‘פאנל’ של נקודות בלתי נראות על פני המשתמש והשארת הנקודות הנמצאות על פניו בלבד לאחר בידוד שלהן בשלושה ממדים, הפיתרון של סוני דומה מאוד לחיישני ToF. סוני מעוניינת להקרין לייזרים על פני המשתמש ומדידת מרחק ההגעה שלהם על מנת למפות את הפנים, זאת תוך יצירת עומק באמצעות זמני הגעה שונים של כל הלייזרים לנקודות על הפנים. לסוף מה אתם חושבים על זה יצליח או לא? ואני חוזר לפעילות מי ששואל היה לי בזמן האחרון כמה מבחנים ויהיה עוד אז אני לא חוזר לפעילות ב 100 אחוז נערך 2019 בינואר 2 על ידי lak lak lak קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tzipi 35 פורסם 2019 בינואר 2 Tzipi YourGame Expert Yali 35 391 הודעות ברור שיצליח! כיף לקרוא את הכתבות שלך Tzipi PRO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2019 בינואר 2 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות ברור שיצליח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בינואר 3 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות (נערך) לפני 11 שעות Tzipi אמר: ברור שיצליח! כיף לקרוא את הכתבות שלך תודה אם אתה רוצה אתה יכול לעשות לי אשכול פיד באק בפורום דיבורים נערך 2019 בינואר 3 על ידי lak lak lak קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2019 בינואר 3 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות יצליח להם ממש לדעתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2019 בינואר 3 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות יצליח Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 בינואר 3 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות מגניב תודה על הפרסום אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2019 בינואר 8 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות תודה על הפרסום בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו