lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 28 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות Epic Games, הודיעה על כוונתה לפתוח חנות משחקים , שדומה ל-Steam. החברה תנצל את ההייפ האדיר שזכתה לו בעקבות Fortnite, המשחק המצליח שלה, אותו השיקה באופן עצמאי מחוץ לחנויות של גוגל, ומחוץ ל-Steam. מיליוני השחקנים שכבר משחקים ב-Fortnite במחשב מכירים את התוכנה של Epic, שדרכה מפעילים את Fortnite. לפי אפיק, חנות שלה תצא בקרוב . החברה הולכת להציע תנאים טובים למפתחים: Epic תגבה נתח של 12% מההכנסות בלבד, בניגוד לגבולות גדולים הרבה יותר בחנויות מתחרות, שנוגסות בדרך כלל ב-30% מהכנסות המשחק. לאחרונה, Valve הודיעה כי Steam תגבה אחוז קטן יותר ממפתחים גדולים בעלי הכנסות גבוהות במיוחד, אולם עדיין מדובר על עמלה גבוהה יותר (בין 20 ל-30 אחוזים מההכנסות). “בתור מפתחים בעצמנו, תמיד רצינו פלטפורמה עם כלכלה שמחברת אותנו ישירות לשחקנים”, מסר טים סוויני (אני לא בטוח שככה כותבים את השם שלו אל תתפסו אותי), מנכ”ל החברה, ל-TechCrunch. “הודות להצלחה של Fortnite, עכשיו יש לנו את זה, ואנחנו מוכנים להתחיל לחלוק [את הפלטפורמה שלנו] עם מפתחים נוספים”. Epic מפתחת גם את מנוע המשחק Unreal Engine. ניתן לשימוש מלא בחינם, לכל דורש; אולם אפיק גובה 5% של מהכנסות המשחקים שישוחררו בשימוש במנוע שלה. כעת, בתור קידום נוסף למפתחים, Epic הודיעה כי תוותר על גביית הנתח על השימוש במנוע שלה, עבור מפתחים שישיקו את המשחקים בחנות של החברה. כמה שאלות 1.עד כמה @Tal זינח? 2. האם אתם חושבים שזה יצליח לאפיק גיימס? 3. מה אתם חושבים באופן כללי על הנושא דיס lak lak lak#0001 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
tommyp1 17 פורסם 2018 בדצמבר 28 tommyp1 YourGame Expert tommy 17 502 הודעות 1. אולי 2. אני מקווה שזה יצליח לאפיק גיימס 3. שזה מעניין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2018 בדצמבר 28 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות אני חושב שזה יהיה מעניין לראות מה זה יעשה לעולם הגיימינג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tal 226 פורסם 2018 בדצמבר 28 Tal YourGame Average Tal 226 1.1k הודעות 1. 0 2. לא חושב 3.נושא נחמד ומעניין Tal - Tw2x מנהל הפורומים | מפקח ביורפיקסל | מנהל דיסקורד | מנהל טורנירים Fortnite Forum | Steam | Email קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 28 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות לפני 2 שעות Tal אמר: 1. 0 2. לא חושב 3.נושא נחמד ומעניין אבל אתה זינח אתה לא יכול להכחיש:( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2018 בדצמבר 28 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות (נערך) 1) 0 מתוך 10 2) לא 3) מעניין האם החנות תצליח נערך 2018 בדצמבר 28 על ידי Thegoldenfox Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 בדצמבר 28 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות עם כמה טעויות שהם עושים הם בחיים לא יצליחו בחנות משלהם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2018 בדצמבר 28 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לא יצליח להם. הם חברת משחקים לא כמו סטיים ששם יוצרים הולכים ומשווקים את המשחק שלהם למשל דיסקורד גם להם מאוד קשה לעשות את זה אבל גם להם הולך די בסדר שהיה להם בהצלחה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בדצמבר 28 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 4 שעות lak lak lak אמר: כמה שאלות 1.עד כמה @Tal זינח? 2. האם אתם חושבים שזה יצליח לאפיק גיימס? 3. מה אתם חושבים באופן כללי על הנושא 1.10 2.לא נראלי 3.החלטה נוראית,לא יצליח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2018 בדצמבר 29 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני ב-28.12.2018 ב 15:47 lak lak lak אמר: 1.עד כמה @Tal זינח? 2. האם אתם חושבים שזה יצליח לאפיק גיימס? 3. מה אתם חושבים באופן כללי על הנושא 1. 0 2.כן 3. חרא דברXD אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 29 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות לפני 14 דקות SoulSteel אמר: 1. 0 2.כן 3. חרא דברXD מה אתה עושה כאן לך לאשכול החדש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gozlan 114 פורסם 2018 בדצמבר 30 Gozlan YourGame Average גיא 114 1.9k הודעות 1. 1000 2. כן בעצב רב ממש אבל ממש לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו