TrevorGalKiller 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 23 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות כמו שאתם יודעים, אני מוד בקהילת המיינקראפט... ואין לי ידע כל כך בסיאס, וזה טיפה עניין אותי ויש לי שאלה: לפי מה שידוע לי יש כל מיני שרתים של סיאס, ריטקס גייל בריק ועוד כמה שאני לא זוכר.. אני יודע שיש גם שרת TTT שהרבה רוצים שהואר יפתח ואני לא מבין מה מיוחד בכל אחד מהשרתים ה TTT הגייל בריק וכל אלה.. אז אני מאוד אשמח אם תענו לי כי כמו שאמרתי זה עניין אותי אני רוצה לדעת מה מיוחד או מה שונה בכל אחד מן השרתים.. TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
dvirov 117 פורסם 2018 בדצמבר 23 dvirov YourGame Novice דביר 117 883 הודעות אתה יכול להכנס לשם ולראות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NinjaDefuse 16 פורסם 2018 בדצמבר 23 NinjaDefuse YourGame Advanced אלכס 16 235 הודעות TTT: יש 3 סוגי שחקנים במוד הזה שוטר , אזרח , טרוריסט . המטרה של הטרוריסט היא להרוג את כולם המטרה של השוטר והאזרחים היא להרוג את הטרוריסטים אבל אסור להם להרוג סתם ומה שמיוחד בשוטר הוא שיש לו כלים מיוחדים כדי לגלות מי הטרוריסט. גייל: יש 2 סוגים של שחקנים שוטר , אסיר. המטרה של השוטרים והאסירים זה לנצח כמה שיותר ראונדים. לשוטרים אסור להרוג סתם והם צריכים לשחק אם האסירים עד שנשאר אסיר אחד חי. אבל לאסירים מותר להרוג את השוטרים ולמרוד להם אבל במקרה שאסיר מורד מותר לשוטר להרוג אותו. כאשר יש רק אסיר 1 חיי יש לו פקודה בשם lr! כשאתה עושה את הפקודה מופיעה לך רשימה של משחקים המטרה של השוטרים והאסיר האחרון היא לנצח במשחק שהאסיר בחר. Surf Combat : המטרה היא לנצח כמה שיותר ראונדים ולעלות רמה כל הריגה מביאה לך סכום נקודות וכל זה מתרחש במפת Surf/גלישה. ויש עוד כמה אבל אין לי כוח לרשום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2018 בדצמבר 23 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות אני אולי מפקח בקהילת YourPixel אבל הייתי משחק בקהילת CSGO קודם לכן אז אסביר על השרתים שנשארו Bhop: בשרת זה עושים BHOP במפות והמטרה היא לסיים את המפה בזמן הכי פחות נמוך Retakes: הטרוריסטים מטמינים את הפצצה באחד הSITES במפה והמטרה של הCT היא להרוג את הטרור ולנטרל את הפצצה לפני שהיא תתפוצץ בתוך 40 שניות מאז שהם הטמינו אותה מקווה שגם אני קצת עזרתי Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
My Name Is Jeff 23 פורסם 2018 בדצמבר 23 My Name Is Jeff YourGame Advanced אריאל 23 234 הודעות לפני 2 שעות NinjaDefuse אמר: TTT: יש 3 סוגי שחקנים במוד הזה שוטר , אזרח , טרוריסט . המטרה של הטרוריסט היא להרוג את כולם המטרה של השוטר והאזרחים היא להרוג את הטרוריסטים אבל אסור להם להרוג סתם ומה שמיוחד בשוטר הוא שיש לו כלים מיוחדים כדי לגלות מי הטרוריסט. גייל: יש 2 סוגים של שחקנים שוטר , אסיר. המטרה של השוטרים והאסירים זה לנצח כמה שיותר ראונדים. לשוטרים אסור להרוג סתם והם צריכים לשחק אם האסירים עד שנשאר אסיר אחד חי. אבל לאסירים מותר להרוג את השוטרים ולמרוד להם אבל במקרה שאסיר מורד מותר לשוטר להרוג אותו. כאשר יש רק אסיר 1 חיי יש לו פקודה בשם lr! כשאתה עושה את הפקודה מופיעה לך רשימה של משחקים המטרה של השוטרים והאסיר האחרון היא לנצח במשחק שהאסיר בחר. Surf Combat : המטרה היא לנצח כמה שיותר ראונדים ולעלות רמה כל הריגה מביאה לך סכום נקודות וכל זה מתרחש במפת Surf/גלישה. ויש עוד כמה אבל אין לי כוח לרשום. טרייטור* אני מבקש קוראים לי ג'ף(: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2018 בדצמבר 23 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות רייטקיס: יש עשרה אנשים והt מתמינים את הפצצה וה ct צריכים לנטרל את הפצצה אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 בדצמבר 23 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות (נערך) אם אתה רוצה אתה יכול לבקש ממנהלי הפורום להביא סיקור קצר על השרתים, אין לי בעיה לעשות זאת , אך אני לא בטוח אם באמת צריך. לדעתי השחקנים פה הבהירו לך בערך את הרעיון העומד מאחורי השרתים , אך תמיד אפשר להסביר יותר. נערך 2018 בדצמבר 23 על ידי De1ux קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 24 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות תודה רבה לכל מי שהסביר לי, עכשיו אני מבין.. TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Reko 91 פורסם 2018 בדצמבר 24 Reko YourGame Corporal עידן 91 713 הודעות היה הסבר על שרת מפורט מאוד על שרת ה-TTT בשרת יש שלושה תפקידים חוקר רוצה וחף מפשע מטרת הרוצח זה לרצוח את כל חפי הפשע והחוקרים(אסור להרוג רוצח אחר). מטרת החוקר היא לחקור את כולם בעזרת טייזר שיראה לו אם השחקן שירה עליו את הטייזר רוצח או חף מפשע או שיש ראיות על הרוצח ואז להרוג את הרוצח(צריך לדעת את החוקים בשביל לשחק בתור חוקר). מטרת החף מפשע היא לציית לחוקר ולהרוג את הרוצח אם יש ראיות(צריך לדעת חוקים) למשחק אפשר להוסיף כל מיני דברים לחנות. ויש משהו שהמנהלים האחרונים של השרת זה בקהילה זה רצינו להוסיף שזה שטן ומלאך(אם אתה רוצה אני יסביר לך אחרי זה). זה מה שאני מצאתי לגבי המלאך מהדוקס של המנהלים http://prntscr.com/lz0i06 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 בדצמבר 24 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות @Shekel-Fucker איפה ההסבר של סאקורה על ה TTT מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2018 בדצמבר 24 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות לפני 8 דקות NaDav אמר: @Shekel-Fucker איפה ההסבר של סאקורה על ה TTT חחחחחח וואלה אין לי מושג, אבל כשייפתח השרת בעתיד יהיה הסבר מפורט ומושקע על השרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 בדצמבר 24 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 58 דקות Shekel-Fucker אמר: חחחחחח וואלה אין לי מושג, אבל כשייפתח השרת בעתיד יהיה הסבר מפורט ומושקע על השרת יאללה כולם מחכים לו תן לנו סופילר ככה עד סוף 2018 או תחילת 2019? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Reko 91 פורסם 2018 בדצמבר 25 Reko YourGame Corporal עידן 91 713 הודעות יש הסבר מפורט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2018 בדצמבר 25 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות הסבר על TTT: קבוצה קטנה של בוגדים נבחרת באקראי. יחד הם צריכים להרוג את כל החפים מפשע. חפים מפשע לא יודעים מי בוגד/טרוריסט ומי לא. הבוגדים חייבים לדעת שהם פחות מכמות החפים מפשע שזה משפיע. חפים מפשע לא יודעים שאתה מת עד שמוצאים את הגופה שלך. בוגדים/טרוריסטים יכולים לקנות ציוד מיוחד. שחקנים חפים מפשע שנבחרו להיות בלשים יכולים לקנות ציוד בלשים מיוחדים, אשר יכול לעזור להם למצוא את הבוגדים. ניתן לפתוח את תפריט הציוד על ידי הקשה על C. במקרה של מוות אתה לא תעשה Respawn עד הראונד הבא: חפים מפשע לא ידעו אם אתה מת עד שהם מוצאים את הגופה שלך. ופות יכולות להוביל לראיות שמובילות לזה שהרג את האיש שמת. כדאי לבדוק גופה כול מה שצריך לעשות זה ללחוץ E עלייה. על ידי לחיצת הכפתור F3 יפתח לך תפריט כאשר תוכל לעצב את השחקן שלך בהתאם לבחירתך, ככל שתשחקו יותר בשרת תקבלו יותר "Points" שאיתם תוכלו לקנות עוד פריטים לשחקן שלכם. מקווה שעזרתי. בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2018 בדצמבר 25 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות (נערך) :() נערך 2018 בדצמבר 25 על ידי DrLop בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו