lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 20 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות @Mr.Green גם אני עם העכבר הזה לפי דעתי זה העכבר המושלם הוא פשוט יפה ולפי דעתי כמובן איכותי ואם הוא נהרס לי אני קונה אותו עוד פעם ניסיתי לעכור לעכבר של logitch לא יכולתי לגעת בוא זה לא היה אפשרי מבין אותך #רייזרעדהקבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2018 בדצמבר 20 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות המשתמש lak lak lak אמר: @NotHaRemez גם לח היה את האוזניות שלך אני עברתי להייפר איקס קולד 2 דעברתי לאוזניות האלה הרגשתי רמה ממש גבווה אם אין לך תקציב גבווה לך על הייפר איקס קולד שתיים ואם התקציב עוד יותר גדול אז תלך על ההייפר איקס קלאוד אלפה אולי אקנה חודש הבא סנהייזר ולא הייפר איקס. ד"א - הנה תמונה: כן, זה נוח ככה לשחק עם המסך. וכן, אני יודע שיש לי מלא כבלים מאחורה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 20 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות @NotHaRemez אני אישית הייתי קונה אזיקונים שיחזיקן את הכבלים מזיז קצת את המסך ואז מסתיר את הכבלים מאחורי המסך חוץ מהכבלים אהבתי את הסאט אפ נראה טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2018 בדצמבר 20 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות המשתמש lak lak lak אמר: @NotHaRemez אני אישית הייתי קונה אזיקונים שיחזיקן את הכבלים מזיז קצת את המסך ואז מסתיר את הכבלים מאחורי המסך חוץ מהכבלים אהבתי את הסאט אפ נראה טוב עשיתי את זה בעבר, לא ממש עבד בגלל שאם הייתי צריך לנתק משהו ולהשתמש בו במחשב אחר אז הייתי צריך למצוא אזיקון חדש וכל מיני. מעדיף שלא להסתבך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 20 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות @NotHaRemez סבבה אני הייתי צובע את הכבלים שלי בצבעי גועש כדי להיות מגניב סתם לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 20 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות וואו אני לא יודע מה להגיד לכם אתם תותחיםבשעה 65 צפיות ועוד 19 תגובות באמת שאין לי איך להודות לכם זה ממש עוזר לי ומראה לי שאתם משתפים פעולה אוהב את כולכם לאק לאק discord lak lak lak#0001 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 20 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות @De1ux סליחה שאני רק רואה עכשיו אבל אם יש לך את התקציב תקנה את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JokerR 23 פורסם 2018 בדצמבר 20 JokerR YourGame Advanced יהונתן 23 257 הודעות נראה אחלה סטאפ מנהל פורום פורטנייט וחבר בצוות דיסקורד לשעבר ליצירת קשר: דיסוקרד: JokeR#3597 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 20 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות @JokerR אשמח שתכתוב גם את הסאט אפ שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2018 בדצמבר 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות נראה אחלה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2018 בדצמבר 20 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות פצצה של סאט אפ לדעתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 20 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות @adir0904 אשמח אם תכתוב מה יש הסאט אפ שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בדצמבר 21 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אחלה של סטאפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2018 בדצמבר 21 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות המשתמש lak lak lak אמר: @adir0904 אשמח אם תכתוב מה יש הסאט אפ שלך העכבר שלי הוא Razer DeathAdder Chroma המקלדת שלי היא Razer DeathStalker Chroma והאוזניות שלי הן HyperX Cloud II המחשב שלי למתעניינים: כרטיס מסך GTX 970 זיכרון 2 טרה 16 ראם מעבד Intel Core i5-6600 אם אתם שואלים אותי מה אני רוצה לשדרג עכשיו זה יהיה את המקלדת שלי כי אני ממש רוצה מקלדת מכנית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 21 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות המשתמש adir0904 אמר: העכבר שלי הוא Razer DeathAdder Chroma המקלדת שלי היא Razer DeathStalker Chroma והאוזניות שלי הן HyperX Cloud II המחשב שלי למתעניינים: כרטיס מסך GTX 970 זיכרון 2 טרה 16 ראם מעבד Intel Core i5-6600 אם אתם שואלים אותי מה אני רוצה לשדרג עכשיו זה יהיה את המקלדת שלי כי אני ממש רוצה מקלדת מכנית ב2 טרה שלך יש חלק ממנו ssd קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו