MorielM 506 פורסם 2018 בדצמבר 21 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות מקלדת - Razer BlackWidow Chroma V2 עכבר - Razer Mamba Elite מסך 1 - לא בטוח בשם אבל של חברת AOC מסך 2 - לא בטוח בשם אבל קעור של Samsung פד - Steelseries QCK אוזניות (לא מופיעות בתמונה) - Kotion Each G2200 Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 בדצמבר 22 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות המשתמש MorielM אמר: מקלדת - Razer BlackWidow Chroma V2 עכבר - Razer Mamba Elite מסך 1 - לא בטוח בשם אבל של חברת AOC מסך 2 - לא בטוח בשם אבל קעור של Samsung פד - Steelseries QCK אוזניות (לא מופיעות בתמונה) - Kotion Each G2200 אהבתי את המאוורר בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 22 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות המשתמש MorielM אמר: מקלדת - Razer BlackWidow Chroma V2 עכבר - Razer Mamba Elite מסך 1 - לא בטוח בשם אבל של חברת AOC מסך 2 - לא בטוח בשם אבל קעור של Samsung פד - Steelseries QCK אוזניות (לא מופיעות בתמונה) - Kotion Each G2200 סתם שאלה מאיפה קניתה את המאוורר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בדצמבר 22 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות המשתמש lak lak lak אמר: סתם שאלה מאיפה קניתה את המאוורר סתם קניתי אותו בניו יורק לפני 4 שנים חחחחחח Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 22 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות המשתמש MorielM אמר: סתם קניתי אותו בניו יורק לפני 4 שנים חחחחחח אם בא לך פתחתי אשכול חדש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2018 בדצמבר 22 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות יש לך אחלה סטאפ כמה עלה הפד בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 22 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות המשתמש ArielTnT אמר: יש לך אחלה סטאפ כמה עלה הפד https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=27977&txt_search=razer+mousepad&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הקישור משטח לעכבר Razer Firefly Hard Gaming - 355x255x4mm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2018 בדצמבר 24 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות אני הייתי מגדיל את הפד אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
michapanda 30 פורסם 2018 בדצמבר 24 michapanda YourGame Advanced מיכה 30 187 הודעות @lak lak lak אחלה סטאפ הבעיה השטאפ שלי הוא השלוחן יש לי שולחן דיי מכוער ולא כזה גדול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2018 בדצמבר 24 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות ניראה פצצה בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו