SoulSteel 138 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 20 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות שאלתם את עצמכם למה כל יום בקונטר מתעדכן וזה מעצבן מאוד? הנה התשובה! כמו שכולם יודעים יצא באטל רויאל ויש יותר מדי גליצים ועכשיו valve מנסים לתקן אותם ומתקנים אותם דאנגר זון 1. תוקן בכך שאתה מנצח אז לפעמים אתה נתקע מתחת לעולם 2.תיקנו כמה דלתות שיש להם 0$ על התגיות 3. תיקנו שהsentry האוטומטית שהליזר שלה לא נעלם 4.התאמה מזערית לזוויות של הפריטים היוצאים מתוך ארגזים שונות (Misc) 1.תיקנו את התנועה של שחקנים שנתקעים אחד על השני במצב תחרותי ליד מדפים תודה שקראתם את האשכול אם יש פה משהו שגוי אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי או לשלוח הודעה בסטים/בטים ספיק/דיסקורד אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2018 בדצמבר 21 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות תודה על הפרסום! בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2018 בדצמבר 21 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות תודה על הפרסום! Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OzzyGozzy 23 פורסם 2018 בדצמבר 22 OzzyGozzy YourGame Expert עוז הראל 23 426 הודעות תודה על הפרסום!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו