lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 19 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות שלום אני רוצה לקנות את באטל פיד חמש אבל לא בטוח בזה מי שיש לו יכול להגיד לי אם זה שווה או לא תודה מראש לאק לאק discord lak lak lak#5629 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tomato_Is_Life 5 פורסם 2018 בדצמבר 19 Tomato_Is_Life YourGame Beginner נדב 5 90 הודעות לא שיחקתי אבל נראה לי משחק טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2018 בדצמבר 22 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות משחק פצצה יש לי אותו בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lak lak lak 18 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 22 lak lak lak YourGame Advanced ron shimoni 18 171 הודעות לפני 3 שעות ArielTnT אמר: משחק פצצה יש לי אותו וואלה כבר קניתי אותו אם בא לך לשחק בגיסקורד שלי lak lak lak#0001 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OzzyGozzy 23 פורסם 2018 בדצמבר 22 OzzyGozzy YourGame Expert עוז הראל 23 426 הודעות אחלה משחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2018 בדצמבר 24 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לא מכיר באטל פילד חמש אבל מת על באטל פילד 4 אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו