ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 17 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות אהלן, מישהו עשה את העבודה של תורה נביאים וכותבים? זאת תחרות ארצית כזאת והסתבכתי, אם אחד מכם עשה אשמח שתשלחו לי לדוגמא בהודעה פרטית או בדיסקורד TwistLiel#9315 תודה מראש אחים יקרים אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל [email protected] ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CaptainHadar 155 פורסם 2018 בדצמבר 17 CaptainHadar YourGame Novice הדר 155 930 הודעות בהצלחה לך ליאל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2018 בדצמבר 17 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות בהצלחה TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tommyp1 17 פורסם 2018 בדצמבר 17 tommyp1 YourGame Expert tommy 17 502 הודעות בהצלחה לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2018 בדצמבר 18 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות בהצלחה בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2018 בדצמבר 21 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות רציתי להשתתף אבל אין לי רעיונות למרות אולי רעיון אחד בהצלחה ליאל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו