pubgwebsites 20 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 9 pubgwebsites YourGame Advanced asif bezalel 20 257 הודעות אז בזמן האחרון אני שיניתי את כל סוג העריכה של הסרטונים שלי,מה אתם חושבים על הסוג הזה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheBallTL 94 פורסם 2018 בדצמבר 9 TheBallTL YourGame Expert Dor 94 367 הודעות הסרטון עצמו טוב אבל לדעתי יותר מידי עריכות על כל דבר קטן . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sasson 22 פורסם 2018 בדצמבר 9 sasson משתמש רשום עילי 22 42 הודעות אחלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2018 בדצמבר 9 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות נחמד TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tal 226 פורסם 2018 בדצמבר 9 Tal YourGame Average Tal 226 1.1k הודעות טוב, הייתי משנה את איך שזה עובר מאחד לאחד. Tal - Tw2x מנהל הפורומים | מפקח ביורפיקסל | מנהל דיסקורד | מנהל טורנירים Fortnite Forum | Steam | Email קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2018 בדצמבר 9 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות סרטון מעניין אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2018 בדצמבר 9 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות פצצה של סירטון בתור עורך לא קטן שיודע פרימייר ואפטר ואנשים מציעים לי לערוך להם אהבתי את הסגנון החדש שלך היותר ערוך, הוא מאוד מזכיר את של אולימפיק, מה שכן, הייתי מציע לך להנמיך בהתחלה בפעם הבאה את המוזיקה ולהנמיך את הסאונד של המשחק בקשר לעריכה עצמה היא פצצה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JokerR 23 פורסם 2018 בדצמבר 9 JokerR YourGame Advanced יהונתן 23 257 הודעות אחלה סרטון ואחלה עריכה מנהל פורום פורטנייט וחבר בצוות דיסקורד לשעבר ליצירת קשר: דיסוקרד: JokeR#3597 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MEGI 7 פורסם 2018 בדצמבר 9 MEGI YourGame Beginner MEGI 7 138 הודעות שהוא מושפל כי הוא אוהב פורטנייט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו