BowRice 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 7 BowRice חדש/ה ב־YourGame BowRice 0 4 הודעות קבוצת LoL TILB רגיון:EUNE דרך לתקשר:או במשחק או בדיסקורד דרישות מינימליות:רמה 25 ומעלה כדי להצטרף תגיבו למטה בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BowRice 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 7 BowRice חדש/ה ב־YourGame BowRice 0 4 הודעות אגב הקבוצה רק של ישראלים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wolfmoyal 0 פורסם 2018 בדצמבר 9 wolfmoyal חדש/ה ב־YourGame אור 0 1 הודעות היי, אני משחק בשרת EU west השם שלי במשחק זה: wolfmoyal אני רמה 35 חזרתי לשק לפני שבוע בערך מאז אני משחק עם veigar ואני אשמח להצטרף לקבוצה אבל משום שאני לא באותו שרת אין לי בעיה לפתוח משתמש חדש אבל אז אני לא יהיה מתאים להגדרות הקבוצה האם אני אוכל בכל זאת להיכנס? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dardasaba_ 0 פורסם 2019 ביוני 3 Dardasaba_ חדש/ה ב־YourGame מקס 0 5 הודעות היי, השם שלי במשחק זה:funmax2001 אני רמה 25 אני משחק עם zed ו jhin אוכל להיכנס? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
teb 0 פורסם 2020 במרץ 6 teb חדש/ה ב־YourGame teb 0 1 הודעות היי, אני משחק בeune בלבל 122 אוכל להצטרף? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו