shon20071 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 5 shon20071 YourGame Beginner shon 0 57 הודעות (נערך) אז הכנתי באנר בפעם הראשונה תתנו ביקורת בונה ותתנו טיפים בעיקר מעצבים כמו @TwistLiel @Alex נערך 2018 בדצמבר 5 על ידי shon20071 שון דיסקורד:Patanga.#4260 טימפסיק:ts.yourgame.co.il לכל שאלה אתם מוזמנים לפנות אליי בדיסקורד בברכה,ŠℍℴΝ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2018 בדצמבר 5 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות לא רע אני בחיים לא יגיע לרמה הזאת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2018 בדצמבר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לא יודע על מה יש להגיב פה האמת, נראה כמו רקע, שתי דמויות, טקסט ופשוט overlay אפור Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בדצמבר 5 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אחלה עיצוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2018 בדצמבר 5 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות לפני 12 דקות crembo27 אמר: לא רע אני בחיים לא יגיע לרמה הזאת זה ממש פשוט, זה פשוט להזיז כמה טקסטים ודמויות מחבילות עיצוב שזה במקסימום גם מה שאני יכול לעשות עם פוטושופ TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 בדצמבר 5 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות מסכים קצת עם אליסון ^^ אין מה להרחיב יותר מדי אבל אני אתן לך ביקורת ממה שאני יכול: בעיקר לבאנרים של יוטיוב ,הייתי ממליץ על יותר נוכחות, כלומר טקסט שלא יעלם עם הרקע , אפקטים, תאורות ויכול להיות אחלה. סהכ אחלה לבאנר ראשון אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 בדצמבר 5 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות לדעתי זה באנר פשוט ביותר , אם אתה רוצה משהו באמת יפה תנסה לחשוב מחוץ לקופסא ולא כמו כולם להדביר 2 תמונות נושא ואת השם באמצע. תמיד יש לאן לשאוף. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בדצמבר 5 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 38 דקות TwistLiel אמר: מסכים קצת עם אליסון ^^ אין מה להרחיב יותר מדי אבל אני אתן לך ביקורת ממה שאני יכול: בעיקר לבאנרים של יוטיוב ,הייתי ממליץ על יותר נוכחות, כלומר טקסט שלא יעלם עם הרקע , אפקטים, תאורות ויכול להיות אחלה. סהכ אחלה לבאנר ראשון מלכי ♥ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tal 226 פורסם 2018 בדצמבר 5 Tal YourGame Average Tal 226 1.1k הודעות ואואו אחי יפההה Tal - Tw2x מנהל הפורומים | מפקח ביורפיקסל | מנהל דיסקורד | מנהל טורנירים Fortnite Forum | Steam | Email קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2018 בדצמבר 5 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות Nice Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 בדצמבר 5 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות אהבתי את הבובספוג RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו