shon20071 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 5 shon20071 YourGame Beginner shon 0 57 הודעות מעדיף מקלדת RGB עד 500 שקל שוט! שון דיסקורד:Patanga.#4260 טימפסיק:ts.yourgame.co.il לכל שאלה אתם מוזמנים לפנות אליי בדיסקורד בברכה,ŠℍℴΝ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
f1nez 3 פורסם 2018 בדצמבר 5 f1nez YourGame Beginner יעקב 3 57 הודעות razer blackwidow f1NEzאדמין בשרת הריטייק. ----------------------------------------------- דיסקורד: f1NEz#5685סטים | יוטיוב ----------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 בדצמבר 5 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אם אתה מוכן להוציא עוד קצת כסף תקנה K70 RGB mk.2 מקלדת פגז קניתי אותה לפני שבועיים אני נהנה מכל רגע בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2018 בדצמבר 5 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות http://www.gamemobile.co.il/items/1670715-Dragon-Gaming-Keyboard-8-Macro מאוד זולה ונוחה אני ממליץ. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DJ PUTIN 82 פורסם 2018 בדצמבר 8 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות < המקלדת שלי לא עלתה לי הרבה נוחה מאוד לגבי החלק שמתחת למקלדת אתה יכול לנתק את זה בקלילות (זה על מגנטים החיבור שלו) כבל 2 מטר כזכור לי .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו