boof2 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 7 boof2 משתמש רשום 10 1 הודעות תודה לכל התומכים בפעילות הפרישה שלי.. אבל הנה אני כאן אוהב אותכם מאוד! @gilronen קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בפברואר 8 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות שלום ברוך השב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בפברואר 8 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות Wtf. מה קרה לך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 בפברואר 8 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות לפני פחות מ 24 שעות הבאת pban לכול שרת הגייל אם אני לא טועה מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2016 בפברואר 8 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות לפני פחות מ 24 שעות הבאת pban לכול שרת הגייל אם אני לא טועה לכל בן אדם מגיע הזדמנות שניה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 בפברואר 8 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות לכל בן אדם מגיע הזדמנות שניה. צודק אבל אתמול הוא הביא pban לכולם מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2016 בפברואר 8 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות צודק אבל אתמול הוא הביא pban לכולם אני יודע, ראיתי את התגובה הקודמת שלך, ואני אחזור על מה שאמרתי, לכל בן אדם מגיע הזדמנות שניה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בפברואר 8 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות צודק אבל אתמול הוא הביא pban לכולם בכוח לחמם אחי? בסדר אז הוא היה ברייג' לא כזה קריטי לכל בנאדם מגיעה הזדמנות שנייה. טוב שחזרת בוף :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oFeKpIs 10 פורסם 2016 בפברואר 8 oFeKpIs משתמש רשום 10 100 הודעות חחחחחח הוא אשכרה חוזר אחרי מעשה כזה ... איזה הזוי . בכל מקרה ברוך השב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בפברואר 8 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות אני יודע, ראיתי את התגובה הקודמת שלך, ואני אחזור על מה שאמרתי, לכל בן אדם מגיע הזדמנות שניה. לא ראיתי שנתנו ליגאל אמיר עוד הזדמנות טוב אני קצת מגזים אבל לא כל בנאדם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2016 בפברואר 8 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות לא ראיתי שנתנו ליגאל אמיר עוד הזדמנותטוב אני קצת מגזים אבל לא כל בנאדם איך הגעת מGaming לרוצח ראש ממשלה??? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בפברואר 8 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות איך הגעת מGaming לרוצח ראש ממשלה??? תכלס לא יודע אבל אמרת כל אחד אז איכשהוא זה עלה לי לראש נ.ב 100 הודעות :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בפברואר 10 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות דבר ראשון, זה לא היה לכל השרת אלא למשהו כמו שבע דבר שני,הם צודקים לכל אחד מגיע הזדמנות שניה ברוך שובך :) מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DA-LLLuX 10 פורסם 2016 בפברואר 11 DA-LLLuX משתמש רשום 10 17 הודעות ברוך השב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Schnitzel 10 פורסם 2016 בפברואר 12 Schnitzel משתמש רשום 10 35 הודעות סוף סוף שחזרת פפפפרשתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו