DarknessDog 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 3 DarknessDog YourGame Advanced טל 8 226 הודעות אני אישית שונא רצח חרקים כי יש לי גם אלרגיה לחלקם אז אני מעדיף שלא דיון מהנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 בדצמבר 3 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אני תמיד הולך לטיולים שנתיים, זה מאוד מגבש בין חברים וזה צחוקים וחוויה מי שלא הולך לטיולים שנתיים מפסיד נשבע. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tal 226 פורסם 2018 בדצמבר 3 Tal YourGame Average Tal 226 1.1k הודעות אני הולך תמיד לטיולים. Tal - Tw2x מנהל הפורומים | מפקח ביורפיקסל | מנהל דיסקורד | מנהל טורנירים Fortnite Forum | Steam | Email קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בדצמבר 3 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות מי שלא הולך לטיולים שנתיים מפסיד נשבע. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarknessDog 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 3 DarknessDog YourGame Advanced טל 8 226 הודעות @Mr.Green לי פשוט יש אלרגיות שיכולות להרוג אותי פשוט אני בכיף הייתי הולך בלי האלרגיות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2018 בדצמבר 3 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות ברור!! כיף חיים שמה Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2018 בדצמבר 3 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות #מסיבה_בבית Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2018 בדצמבר 3 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני 1 דקה Thegoldenfox אמר: #מסיבה_בבית אתה תזמין אותי? אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2018 בדצמבר 3 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות לפני 21 דקות SoulSteel אמר: אתה תזמין אותי? i think so Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2018 בדצמבר 3 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות כן בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 בדצמבר 4 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות (נערך) בטח שכן, כיף בטיולים נערך 2018 בדצמבר 4 על ידי ItsMeNoam צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OzzyGozzy 23 פורסם 2018 בדצמבר 4 OzzyGozzy YourGame Expert עוז הראל 23 426 הודעות ברור שכן זה הדבר הכי כיף בארץ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Diam0Nd 14 פורסם 2018 בדצמבר 4 Diam0Nd YourGame Beginner רועי אנג'ל 14 137 הודעות אני יחסית אוהב טיולים עם כמה ימים כי זה כיף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2018 בדצמבר 4 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות להיות בבית ולישון ולא ללכת בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו