מיכה 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בדצמבר 3 מיכה YourGame Beginner מיכה 8 76 הודעות אני ישן בערך 6 שעות ביום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tal 226 פורסם 2018 בדצמבר 3 Tal YourGame Average Tal 226 1.1k הודעות 8 שעות Tal - Tw2x מנהל הפורומים | מפקח ביורפיקסל | מנהל דיסקורד | מנהל טורנירים Fortnite Forum | Steam | Email קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 בדצמבר 3 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אם יש עבודה או בית ספר אני יושן 7 - 8 שעות אם אין בית ספר ועבודה ויש חופש אני יושן איזה 8 - 13 שעות. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DrLop 40 פורסם 2018 בדצמבר 3 DrLop YourGame Expert אנדריי 40 459 הודעות 4 שעות בברכה,DrLop # AndreY אחראי צוות TeamSpeak: ts.yourgame.co.il Discordלכל שאלה ובקשה אני מוכן לעזור לכם בטים ספיק ובדיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tzipi 35 פורסם 2018 בדצמבר 4 Tzipi YourGame Expert Yali 35 391 הודעות 8 שעות Tzipi PRO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Diam0Nd 14 פורסם 2018 בדצמבר 4 Diam0Nd YourGame Beginner רועי אנג'ל 14 137 הודעות פעם 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2018 בדצמבר 4 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות 3 שעות בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו