tapachk1 293 פורסם 2018 בנובמבר 26 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות לפני ב-25.11.2018 ב 14:38 MorielM אמר: iPhone X with AirPods קלללל למה סתם להוציא הרבה כסף על חרא TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בנובמבר 26 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות לפני כעת tapachkk אמר: למה סתם להוציא הרבה כסף על חרא זה לא חרא. Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2018 בנובמבר 26 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות גאלקסי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2018 בנובמבר 26 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות לפני כעת MorielM אמר: זה לא חרא. עם המחיר של האייפון איקס אתה יכול לקנות טלפונים יותר נוחים, טובים וזולים יותר די דבילי לדעתי לקנות את זה בשביל המותג TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בנובמבר 26 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות לפני כעת tapachkk אמר: עם המחיר של האייפון איקס אתה יכול לקנות טלפונים יותר נוחים, טובים וזולים יותר די דבילי לדעתי לקנות את זה בשביל המותג בתכלס מה כל כך אכפת לך מה אני קונה, אם בא לי לקנות אז אני אקנה ואני לא מתחרט שקניתי Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2018 בנובמבר 26 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות לפני כעת MorielM אמר: בתכלס מה כל כך אכפת לך מה אני קונה, אם בא לי לקנות אז אני אקנה ואני לא מתחרט שקניתי זה לא באמת אכפת לי מה אתה קונה רק ממליץ לך לא לעשות את זה TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בנובמבר 26 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות לפני כעת tapachkk אמר: זה לא באמת אכפת לי מה אתה קונה רק ממליץ לך לא לעשות את זה רעיון טוב.. לא הולך iPhone XS לקנות. Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrYmE 6 פורסם 2018 בנובמבר 26 TrYmE YourGame Advanced אורי 6 224 הודעות אייפון של פרוים בברכה סגן מנהל שרת ה- Surf Combat דיסקורד: OG TrYmE#3417 טיםספיק: OG TrYmE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tomato_Is_Life 5 פורסם 2018 בנובמבר 26 Tomato_Is_Life YourGame Beginner נדב 5 90 הודעות גלאקסי כי איפון זה דבר שבור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו