GLaDOS 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 5 GLaDOS מנהל שרת 10 22 הודעות שם מגיש התלונה: דניה סיבת התלונה: מקלל ומעליב בשרת, אמר לי אל תבכי וצחק עליי ואמר לי אם אני אגיד לו משו בחזרה הוא יביא לי מיוט מתלונן על: Menash קישור: לא הייתי על רקורד לצערי.. הערות: זאת לא פעם ראשונה שאני נתקלת באדמינים שעושים לי אביוזים על ימין ועל שמאל ובאמת שזה כבר נהיה מציק כבר אי אפשר לשחק בפאבליק בלי שיציקו ויעליבו אותי.. גם אדמינים וגם שחקנים אחרים שמקללים ולא עושים להם כלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MENASH 10 פורסם 2016 בפברואר 5 MENASH מורחקים 10 0 הודעות זה לא היה אביוז, יצאתי מגעיל וטרולר כרגיל דברתי עם dreamer חבר שלך והבנתי את המקרה זה היה אך ורק לטרול כמו שאני עושה כרגיל שמעתי את הסיפור ושממש נעלבת מזה. אולי לא שמעתי את הסיפור במלואו בהתחלה. אז לקחתי חופש מהשרת אם זה מספק אותך. מקווה שלא פגעתי באמת אחלה של חבר יש לך ;) ותאשרי אותי בסטים.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
noprofile 11 פורסם 2016 בפברואר 5 noprofile משתמש כבוד הראל 11 237 הודעות תגובה : - דניה , אני מאוד מצטער לשמוע על המקרה . - אצלנו בקהילה לא מסכימים להשתמש במילים בוטות , וממש לא להיות עברייני מקלדת . - במקרה הזה האדמין לא יצא abuse, ולא קשור לכישוריו כמנהל/אדמין . - לגבי זה שאת לא פעם ראשונה נתקלת באדמינים שעושים דברים שלא במקום , נכון קורה , כולם בני אדם וכולם מתפרצים לפעמים , אנחנו לומדים מטעויות ומשפרים את עצמינו. - לגבי אנשים שאת לא רוצה לשמוע או לדבר אתם , תמיד תוכלי לחסום אותם בסטים , ולחסום אותם בשרת . - לגבי שחקנים שלא עושים להם כלום , אני עדיין לא נתקלתי בזה (אישית) אני חושב ובטוח שכל אחד שעובד על חוקים צריך לקבל עונש . (תלוי מה הוא עשה ומה החומרה שלו) הנושא הזה בטיפול , בברכה ... חבר כבוד ברמת גלובל עלית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו