TrevorGalKiller 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בנובמבר 9 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות (נערך) שלום לכולם, למי שלא יודע אני מקום ראשון בפיירט ביי ואני רוצה לתת לכם כמה טיפים ! 1. כל הבלוקים שאתם שמים כדי לעלות רמות שימו מתחת למים!(זה מעלה יותר רמות מאשר שזה לא במים!) 2.חדר תיבות מסודר ומאורגן לכל מה שאתם צריכים. 3. לעשות בהתחלה שאתם מתחילים אי חוות כבשים ענקית ואז למכור תאוכל ולאט לאט לחסוך לאייגי (איירון גולם ספאונר) 4. לבנות כמה שיותר חוות (שוגר קיינס, קבלסטון, חיטה וכו,) 5. תלכו הרבה פעמים עם ארמור טוב לוורזון ותתחילו לחצוב זה מביא טונות כסף. (לחצוב במיוחד דיימונד זה מביא הכי הרבה) 6. לעשות טריידים עם אנשים שאתם סומכים ולקנות רק דברים שימושיים שאתם צריכים 7. לא לבזבז סתם כסף! (כסף זה חשוב כאן) 8.לא לעשות עסקאות עם אנשים שאתם לא מכירים או לא סומכים!!! 9. לא לצרף אנשים שאתם לא מכירים/סומכים (הם יכולים לעשות סקאמים ולגנוב דברים..) 10. לחרוש- לשחק הרבה ולהשיג כמה שיותר אייגי וחווה ענקית של אייגי. ככה הטים שלי הגיעו לרמה הזאת, פשוט חרשנו! זהו, זה כל הטיפים שאני נותן תודה לכל הטים שלי שעזר לי להגיע לרמה הזאת ולמקום ראשון. מקווה שעזרתי, תהנו!!! נערך 2018 בנובמבר 9 על ידי TrevorGalKiller1 TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
DarknessDog 8 פורסם 2018 בנובמבר 9 DarknessDog YourGame Advanced טל 8 226 הודעות זה טיפים שבטוח יעזרו לאנשים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2018 בנובמבר 9 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות תודה על הפרסום! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2018 בנובמבר 9 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות תודה גבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LuckyCake1 109 פורסם 2018 בנובמבר 9 LuckyCake1 YourGame Expert עוז 109 526 הודעות כל הכבוד! ישר כוח! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tommyp1 17 פורסם 2018 בנובמבר 9 tommyp1 YourGame Expert tommy 17 502 הודעות תודה על הפרסום!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ron kaplan 11 פורסם 2018 בנובמבר 10 ron kaplan YourGame Advanced Tiger 11 262 הודעות תודה טרבור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CaptainDuck 74 פורסם 2018 בנובמבר 11 CaptainDuck YourGame Expert אביתר 74 509 הודעות כל הכבוד זה יעזור מאד! Barvazs-Club קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
dandan2710 8 פורסם 2018 בנובמבר 12 dandan2710 YourGame Beginner דניאל 8 93 הודעות אחלה של טיפים (לא ידעתי חצי מזה) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו