RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בנובמבר 7 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות מה כיף בזה RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2018 בנובמבר 7 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות שאלה טובה מאפדייט לאפדייט הם הורסים תמשחק TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בנובמבר 7 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות לא כל כך הרבה משחקים אבל באמת שהמשחק נהיה משעמם ולא כיפי והרוב יגידו את זה וכל האפדייטים כבר שטותיים... Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2018 בנובמבר 7 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות המשתמש MorielM אמר: לא כל כך הרבה משחקים אבל באמת שהמשחק נהיה משעמם ולא כיפי והרוב יגידו את זה וכל האפדייטים כבר שטותיים... הבעיה היחידה היא שזה המשחק הכי משוחק כרגע TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בנובמבר 7 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות המשתמש tapachkk אמר: הבעיה היחידה היא שזה המשחק הכי משוחק כרגע כשאמרתי שלא כל כך הרבה משחקים התכוונתי מהקהילה... Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בנובמבר 7 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות משחק זבל עופות ומעדכון לעדכון ממשיכים להרוס אותו,לא רואה שום סיבה להמשיך לשחק את המשחק הזה. בנוסף לזה,יוטיוברים בישראל הזה משתמשים במשחק הזה כדרך קלה להשיג סאבים וזה טרנד בסופו של דבר,מתי שהטרנד הזה ימות ככה גם כל היוטיוברים של זה ימותו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בנובמבר 7 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות המשתמש JustSean אמר: משחק זבל עופות ומעדכון לעדכון ממשיכים להרוס אותו,לא רואה שום סיבה להמשיך לשחק את המשחק הזה. בנוסף לזה,יוטיוברים בישראל הזה משתמשים במשחק הזה כדרך קלה להשיג סאבים וזה טרנד בסופו של דבר,מתי שהטרנד הזה ימות ככה גם כל היוטיוברים של זה ימותו. זה לא ששיחקת בו הרבה גם קודם Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בנובמבר 7 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות המשתמש MorielM אמר: זה לא ששיחקת בו הרבה גם קודם חרא משחק, @bluestrue תאמת אותי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בנובמבר 7 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות המשתמש JustSean אמר: חרא משחק, @bluestrue תאמת אותי. @bluestrue תמיד אמר שזה חרא משחק ועכשיו זה נכון Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2018 בנובמבר 7 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות לא יודע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2018 בנובמבר 7 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות לא יודע TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JokerR 23 פורסם 2018 בנובמבר 7 JokerR YourGame Advanced יהונתן 23 257 הודעות קודם כל, אם זה היה חרא משחק, לא היו לו מאות מליוני שחקנים. שנית, זה בעצם משחק חינמי, לא עם דרישות גבוהות יותר מידי, משחק פשוט, קל להבין אותו, משחק פעיל, זאת אומרת שכל פעם מחדשים ומשנים, ונכון, הרבה פעמים העדכונים רק הורסים את המשחק.. אני חושב שפורטנייט יהיה בירידה משמעותית רק שיבוא משחק חדש, שימשוך את צומת הלב של השחקנים. עד אז, אפיק גיימס ימשיכו לעשות מליונים.. מנהל פורום פורטנייט וחבר בצוות דיסקורד לשעבר ליצירת קשר: דיסוקרד: JokeR#3597 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בנובמבר 8 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות המשתמש JokerR אמר: קודם כל, אם זה היה חרא משחק, לא היו לו מאות מליוני שחקנים. שנית, זה בעצם משחק חינמי, לא עם דרישות גבוהות יותר מידי, משחק פשוט, קל להבין אותו, משחק פעיל, זאת אומרת שכל פעם מחדשים ומשנים, ונכון, הרבה פעמים העדכונים רק הורסים את המשחק.. אני חושב שפורטנייט יהיה בירידה משמעותית רק שיבוא משחק חדש, שימשוך את צומת הלב של השחקנים. עד אז, אפיק גיימס ימשיכו לעשות מליונים.. א. העברית שלך ב . שאלתי מה כיף בו, לא שתסביר לי למה מורידים אותו RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2018 בנובמבר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אמרתי מההתחלה שזה חרא משחק אין בו סקיילסים מיוחדים רק. צריך לדעת לבנות וזהו אתה שחקן מקצועי. חרא משחק מאז עונה 3 לא מבין מה אנשים מוצאים בו . אני אמרתי מלפני 8 חודשים בערך שהמשחק הזה ימות וסוף סוף הצעדים הראשונים שלו קוראים אבל לצערי ילדים בני 12 ומטה ממשיכים לשחק אותו לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Am i okay? 7 פורסם 2018 בנובמבר 8 Am i okay? YourGame Beginner תחפשו אותי בגוגל 7 138 הודעות (נערך) חרא משחק כמו פאבג שהוא חרא, כל באטל רויאל !!! נערך 2018 בנובמבר 8 על ידי Am i okay? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו