יולייאן רונן 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בנובמבר 5 יולייאן רונן חדש/ה ב־YourGame יולייאן 6 20 הודעות (נערך) אתמול הורדתם לי גישות בגלל שעשיתי "אביוזים" והתנצלתי והורדתי את העונש של מי שקיבל. הורידו את הגישות שלי בגלל שאני מוד ומוד זה להתנסות. אני הייתי מוד קרוב לשבועיים וחצי ועשיתי את העבודה שלי והייתי היחיד מכול האדמינים שעשה את מה שהוא צריך לעשות. הייתי מוד שבועיים וחצי כי לא היה מנהל שיעלה אותי ואני חושב שכבר עברתי את שלב ההתנסות. זה שהמנהל הקודם של הגייל ישב ושיחק כול היום פורטנייט במקום לעלות אותי זה לא אשמתי. המנהל הקודם שלי לא היה מחובר כדי לראות איך אני מתמודד עם דברים או איך אני נותן עונשים. אדמינים אחרים עלו תוך 4 יום ואותי לא העלו תוך שבועיים וחצי. מבקש שיחזירו לי את הגישות שלי כדי שיוכלו לראות אותי שנית אבל הפעם עם מנהל שרואה איך אני נותן עונשים איך אני מתמודד עם דברים. מנהל שעוזר שאני צריך עזרה בקיצוא הבנתם אותי. וגם עם הוריד אותי בגלל שלא הגבתי לאשכולים זה כי קיבלתי גישות בפורום לפני יומיים אני מקווה שהאשכול הזה יאיר בכם משהו תודה, יולייאן נערך 2018 בנובמבר 5 על ידי יולייאן רונן פירוט והוספת דברים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 2 2 1 דווח שיתוף
Devstender 85 פורסם 2018 בנובמבר 6 Devstender YourGame Advanced דביר 85 171 הודעות שלום יולייאן, אתה ירדת מסיבות מאוד ברורות של אביוזים וניצול גישות, אתה יודע בדיוק כמונו שתמיד היה לך מנהל לפנות אליו ואם לא אז לבוא אלינו והיינו עוזרים/ מטפלים באותו הרגע, עכשיו אני להתייחס לדבר המכפיש שאמרת על הצוות שלי "זה שהמנהל הקודם של הגייל ישב ושיחק כול היום פורטנייט במקום לעלות אותי זה לא אשמתי" , אני אעשה לך טיפה סדר בנושא אתה לא קודמת לאדמין מכיוון שהמנהלים לא ראו שאתה מתאים באותו הזמן ושקוראים איתך הרבה טעויות, מודים אחרים קודמו אחרי 7 ימים ולא 4 כפי שאתה טוען ואם היית מתאים היית עולה אחרי 7 ימים גם אתה, אתה לא ירדת מהסיבה הזאת: "וגם עם הוריד אותי בגלל שלא הגבתי לאשכולות זה כי קיבלתי גישות בפורום לפני יומיים", אלא כי המנהלים ראו שאינך הולך לפי החוקים ומשתמש בגישות שלך לרעה. המשך יום נעים, דביר, ננעל. בברכה, דביר מנהל קהילת CS:GO "תן לי שאכטה שאוכל לשאוף לעתיד טוב יותר." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 5 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.