ויראלי ברשת 56 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בנובמבר 1 ויראלי ברשת כל מה שויראלי ברשת ויראלי ברשת 56 108 הודעות (נערך) עשתה זאת שוב: הזמרת הצעירה נועה קירל תייצג שנית את ישראל צילום: אבי קקון הזמרת הצעירה והמצליחה ביותר בישראל, נועה קירל, נבחרה לייצג שנית את ישראל בטקס המוזיקה של MTV. "אני לא מאמינה שזכיתי בפעם השנייה ברציפות, אני הולכת לייצג את ישראל בפעם השנייה. תודה רבה שבחרתם בי" אמרה קירל. הטקס ישודר ב־04.11 בערוץ MTV ישראל בשידור חי. נערך 2018 בנובמבר 1 על ידי זה ויראלי עקבו אחרי יורגיים ברשתות Twitter Facebook Instagram קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2018 בנובמבר 2 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות תע"ה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Johnny 650 פורסם 2018 בנובמבר 2 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לפני 1 דקה Scrab אמר: תע"ה יש לה חבר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dandin. 16 פורסם 2018 בנובמבר 2 Dandin. YourGame Beginner דניאל 16 104 הודעות מעניין איזה דמות מדיסני היא תבחר הפעם בשביל שמלה לאירוע Twitter - @dnlgordn Email - Danielgordn1@gmail.com קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 בנובמבר 2 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לא התרגשתי ככה מאז שיצאו לי 5 דובונים בגומיגם ! תע"ה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 בנובמבר 2 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות מעניין, תודה על הפרסום Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2018 בנובמבר 2 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 5 שעות Krass אמר: יש לה חבר. די נו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2018 בנובמבר 2 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות למה למה למה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
INFKTOR 19 פורסם 2018 בנובמבר 5 INFKTOR YourGame Advanced infktor41 19 282 הודעות מה הקטע מנהל שרת ה- jailbreak Teamspeak: ts.yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו