Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 22 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות רובין הוד, הוא סרט קולנוע אמריקאי מז'אנר פעולה-הרפתקאות בבימויו של אוטו בת'רסט. תכלס אין יותר מדי מידע עליו כי הוא יוצא ב 22.11.2018 מה שאני יודע זה שרובין הוד אציל לשעבר ולוחם מחונן ולמוד קרבות, חובר למפקדו הותיק ובעזרתו- וכשהוא תחת מסווה, הם יוצאים למרד כנגד בית המלוכה המושחת של אנגליה. הגבלת גיל: עדיין לא הוכרז לדעתי הוא יהיה 16+ ז'אנר: פעולה, הרפתקאות. שחקנים: טארון אגרטון, ג'יימי פוקס, ג'יימי דורנן. מישהו מתכוון ללכת לראות את הסרט הזה? (דרך אגב זה יומיים לפני היום הולדת שלי אז תחשבו אם בא לכם ללכת @JustSean @capitanpizza) דיון מהנה בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 באוקטובר 22 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אולי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Himegoto 74 פורסם 2018 באוקטובר 22 Himegoto YourGame Expert שגיא 74 339 הודעות אני אבוא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tom3r 39 פורסם 2018 באוקטובר 28 Tom3r ראש תחום קהילות לשעבר תומר 39 362 הודעות לא אהבתי מה דעתך @Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו