Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 21 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אז היום (21.10.2018) זה יום הזיכרון ליצחק רבין. רבין היה אחד האנשים הכי חשובים שהיו במדינת ישראל ובאמת עצוב לי שרצחו אותו. יהיה זכרו ברוך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2018 באוקטובר 21 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 2 שעות JustSean אמר: ובאמת עצוב לי שרצחו אותו לא הכרת אותו אפילו... אני לא הכרתי אותו אבל הבנתי שהוא היה בסדר, לאמר לך את האמת אני גם לא מסכים עם דעותיו הפוליטיות... באמת באסה שהוא נרצח אבל אנלא מבין את כל הקטינים שאומרים שהם עצובים בגלל זה ושהם אהבו אותו אם הם בכלל לא הכירו אותו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2018 באוקטובר 21 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות ז"ל בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 21 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 4 שעות בינקי הגבר אמר: לא הכרת אותו אפילו... אני לא הכרתי אותו אבל הבנתי שהוא היה בסדר, לאמר לך את האמת אני גם לא מסכים עם דעותיו הפוליטיות... באמת באסה שהוא נרצח אבל אנלא מבין את כל הקטינים שאומרים שהם עצובים בגלל זה ושהם אהבו אותו אם הם בכלל לא הכירו אותו אני ממש לא מבין אותך ואני גם אסביר אם אני לא מכיר מישהו ולא פגשתי אותו זה אומר שאני לא יכול להיות עצוב בשבילו? אתה לא חייב להסכים עם דעותיו הפולוטיות אבל עצם העובדה שהוא היה איש חשוב במדינת ישראל אז צריך לזכור אותו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2018 באוקטובר 21 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות טרגדיה פשוט טרגדיה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2018 באוקטובר 22 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות אין מילים TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LuckyCake1 109 פורסם 2018 באוקטובר 23 LuckyCake1 YourGame Expert עוז 109 526 הודעות יהיה זכרו ברוך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו