Sean. 1084 פורסם 2018 באוקטובר 7 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת TwistLiel אמר: אין אבל משהו שאתה רוצה לעסוק בו? אתה כאילו רוצה כל דבר שהוא לא קרבי? לא משנה לך מה תהיה? או,סוף סוף מישהו שיודע להעביר דו שיח בכל מקרה כנראה אני ארצה להיות במג"ב (כי דוד שלי היה שמה ) או עוקץ כי אני אוהב כלבים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 7 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 7 דקות JustSean אמר: או,סוף סוף מישהו שיודע להעביר דו שיח בכל מקרה כנראה אני ארצה להיות במג"ב (כי דוד שלי היה שמה ) או עוקץ כי אני אוהב כלבים אז אתה לא רוצה להיות ג'ובניק 0-0 אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 באוקטובר 7 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת TwistLiel אמר: אז אתה לא רוצה להיות ג'ובניק 0-0 מסתבר שכן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2018 באוקטובר 7 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות מודיעין ג'ובניק. לצערי, ידוע לי על שני דברים שכבר הפרופיל שלי יורד בגללם משקפיים, ובעיות נפשיות (אין לי בעיה לכתוב שיש לי בעיות נפשיות. אני מודע לכך). בנוסף לכך, אני מעדיף לעבוד אחריי שאני חוזר הביתה מהצבא כדי שאמא שלי לא תהיה לבד ושאני אוכל לעזור לה לשלם על שכר הדירה. לכל דבר שאבחר יש יתרונות וחסרונות. אני מעדיף לעזור למשפחה שלי וגם אם תהיה לי בת זוג, אז אוכל להיות איתה יותר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 באוקטובר 7 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות או צנחנים או כלא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2018 באוקטובר 7 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 3 דקות NotHaRemez אמר: משקפיים מה המספר משקפיים שלך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 7 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 2 דקות NotHaRemez אמר: מודיעין ג'ובניק. לצערי, ידוע לי על שני דברים שכבר הפרופיל שלי יורד בגללם משקפיים, ובעיות נפשיות (אין לי בעיה לכתוב שיש לי בעיות נפשיות. אני מודע לכך). בנוסף לכך, אני מעדיף לעבוד אחריי שאני חוזר הביתה מהצבא כדי שאמא שלי לא תהיה לבד ושאני אוכל לעזור לה לשלם על שכר הדירה. לכל דבר שאבחר יש יתרונות וחסרונות. אני מעדיף לעזור למשפחה שלי וגם אם תהיה לי בת זוג, אז אוכל להיות איתה יותר. תותח, אגב משקפיים זה רק סעיף ממספר 7 ומטה, לא ירידה בפרופיל אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2018 באוקטובר 7 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות ג'ובניק הכי קל TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheBallTL 94 פורסם 2018 באוקטובר 8 TheBallTL YourGame Expert Dor 94 367 הודעות (נערך) לפני ב-7.10.2018 ב 17:03 Senor Shawn אמר: סיירת מטכל תאמין או לא... פחחח אתה סיירת מטכל..... חחחחח חיייבססססססס לפני 23 שעות De1ux אמר: או צנחנים או כלא כלא בהצלחה! לפני 21 שעות TrevorGalKiller1 אמר: ג'ובניק הכי קל גובניק זה כללי מידי. נערך 2018 באוקטובר 8 על ידי TheBallTL . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 באוקטובר 8 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 23 דקות TheBallTL אמר: פחחח אתה סיירת מטכל..... חחחחח חיייבססססססס כלא בהצלחה! גובניק זה כללי מידי. איפה הייתה? RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheBallTL 94 פורסם 2018 באוקטובר 8 TheBallTL YourGame Expert Dor 94 367 הודעות לפני 1 שעה RyZ אמר: איפה הייתה? דבר ראשון היית. ( בלי ה' בסוף ) ושאלתך. שירתתי בתפקיד מסווג ולכן אין באפשרותי לספר זאת כאן . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2018 באוקטובר 8 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות גובניק. אבל בכל מקרה אני משתחרר על רפואי קלל צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iVampire1 47 פורסם 2018 באוקטובר 9 iVampire1 YourGame Novice רוני 47 859 הודעות משהו שקשור למחשבים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TarraCoata 8 פורסם 2018 באוקטובר 9 TarraCoata YourGame Beginner ליאל 8 101 הודעות החלום שלי זה להיות במטכ"ל. שייטת 13 גם זורם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו