ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 7 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות מה התפקיד שהייתם רוצים לעסוק בו ולמה? /איזה תפקיד הייתם בצבא? /איזה תפקיד אתם כרגע בצבא? דיון נעים! אישית אני נורא רוצה גבעתי, אבל אני בן יחיד אז כנראה לא יחתמו לי. אז אעדיף מודיעין / סייבר. אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bluestrue 184 פורסם 2018 באוקטובר 7 bluestrue YourGame Corporal . 184 776 הודעות ואללה הכי מעניין אותי כרגע מודיעין אבל אני עוד קטן אז...... בברכה, בלוסטרו חנון ראשי פורום-bluestrue דיסקורד-BlueStrue#9271 סטים-BlueStrue קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor Shawn 370 פורסם 2018 באוקטובר 7 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות סיירת מטכל תאמין או לא... בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 באוקטובר 7 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני כעת Senor Shawn אמר: סיירת מטכל תאמין או לא... אתה שחיף מדי לנושא: תפקיד של גירבוצים aka מה ש @Gibor עשה בצבא, הא אבל הוא לא עשה כלום בצבא... אני מבולבל. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2018 באוקטובר 7 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות וואלה גובניק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
RyZ 1321 פורסם 2018 באוקטובר 7 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות מה ש @HyperActive עושה ( מדליק ממטרות ) RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2018 באוקטובר 7 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני 18 דקות TwistLiel אמר: מה התפקיד שהייתם רוצים לעסוק בו ולמה? מודיעין שדה ולמה? כי אח שלי קצין שם וזה מעניין אותי להיות קרוב לאקשן. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2018 באוקטובר 7 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות מודיעין Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tal 226 פורסם 2018 באוקטובר 7 Tal YourGame Average Tal 226 1.1k הודעות לפני 1 דקה MorielM אמר: מודיעין אני למה שאתה לא שם Tal - Tw2x מנהל הפורומים | מפקח ביורפיקסל | מנהל דיסקורד | מנהל טורנירים Fortnite Forum | Steam | Email קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
crembo27 38 פורסם 2018 באוקטובר 7 crembo27 YourGame Average ליאור 38 1.1k הודעות טייס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 7 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 16 דקות JustSean אמר: וואלה גובניק די כללי, ג'ובניק יכול להיות כל דבר שהוא לא קרבי/תומך לחימה אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Synie 90 פורסם 2018 באוקטובר 7 Synie YourGame Expert אור 90 388 הודעות אני רוצה להיות במגב/ שייטת 13/ נחל/ עוקץ. אם יצא לי להיות גם בחיר וכל זה לא אכפת לי גם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 באוקטובר 7 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 3 דקות Synie אמר: במגב GL RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 באוקטובר 7 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 7 דקות TwistLiel אמר: די כללי, ג'ובניק יכול להיות כל דבר שהוא לא קרבי/תומך לחימה זה כל הקטע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 7 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 2 דקות JustSean אמר: זה כל הקטע אין אבל משהו שאתה רוצה לעסוק בו? אתה כאילו רוצה כל דבר שהוא לא קרבי? לא משנה לך מה תהיה? אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו