Devstender 85 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 3 Devstender YourGame Advanced דביר 85 171 הודעות (נערך) איזה נשק הכי הייתם רוצים שיוסיפו לסיאס ואתם חושבים שיוסיף לרמת המשחק והחוויה? נשק שאתם חושבים שיכול להיות ממש טוב וכיפי לשחק איתו, לדוגמא אני הייתי רוצה שיוסיפו את הנשק SKS מכיוון ששיחקתי איתו במשחק pubg והיה איתו ממש כיף. נערך 2018 באוקטובר 3 על ידי Devstender בברכה, דביר מנהל קהילת CS:GO "תן לי שאכטה שאוכל לשאוף לעתיד טוב יותר." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
omersafian 10 פורסם 2018 באוקטובר 3 omersafian משתמש רשום עומר 10 18 הודעות אני הכי ההיתי רוצא אי קי קי זה נשכ מגניב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 באוקטובר 3 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות click bate קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
omersafian 10 פורסם 2018 באוקטובר 3 omersafian משתמש רשום עומר 10 18 הודעות הייתי רוצה את מ16 מפאבג'י כי זה פשוט מ4 רק לתקציב יותר דל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2018 באוקטובר 3 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות תע"ה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2018 באוקטובר 3 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות S K S Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NaDav 508 פורסם 2018 באוקטובר 3 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות "הנשק הבא של csgo" זה הנשק הבא של CSGO ? או הדעה שלך לנשק שצריך להתווסף? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Devstender 85 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 3 Devstender YourGame Advanced דביר 85 171 הודעות המשתמש NaDav אמר: "הנשק הבא של csgo" זה הנשק הבא של CSGO ? או הדעה שלך לנשק שצריך להתווסף? הנשק הבא שצריך להיות לפי דעתכם ב csgo. אבל אתה יודע זה כותרת אני לא ארשום 50 מילים שם xD בברכה, דביר מנהל קהילת CS:GO "תן לי שאכטה שאוכל לשאוף לעתיד טוב יותר." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 באוקטובר 3 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות המשתמש Devstender אמר: הנשק הבא שצריך להיות לפי דעתכם ב csgo. אבל אתה יודע זה כותרת אני לא ארשום 50 מילים שם xD זה 7 מילים מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Devstender 85 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 3 Devstender YourGame Advanced דביר 85 171 הודעות המשתמש NaDav אמר: זה 7 מילים זה כבר 3 יותר מדיי :) בברכה, דביר מנהל קהילת CS:GO "תן לי שאכטה שאוכל לשאוף לעתיד טוב יותר." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Allison 582 פורסם 2018 באוקטובר 3 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות RPG היה מוסיף Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
RyZ 1321 פורסם 2018 באוקטובר 3 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות המשתמש Devstender אמר: הנשק הבא שצריך להיות לפי דעתכם ב csgo. אבל אתה יודע זה כותרת אני לא ארשום 50 מילים שם xD איזה נשק הייתם רוצים לראות 1 2 3 4 5 RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor Shawn 370 פורסם 2018 באוקטובר 3 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות המשתמש De1ux אמר: click bate click bait* revenge is sweet בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Bison 263 פורסם 2018 באוקטובר 4 Bison YourGame Semi-Pro נדב 263 2.1k הודעות רובה חתולים של @Viper12 Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer http://i.imgur.com/yvYZAg1.png Discord: Bison#6969 Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו