Mikado 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בינואר 29 Mikado משתמש רשום 10 4 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: Douragan C. Mikado סיבת התלונה: אפשר לשאול את האדמין על המיוט והגאג. [ לא קיללתי, לא העלבתי, אך ורק התכתבתי בציניות, ולא ציניות פוגעת כלפי אחת הבנות בשרת. ] ההודעה שלי : [ I got a problem with you girls in the server, I can't hit a single bullet on you ] מתלונן על: WinterHolydArEalk1ng קישור: אין לי הוכחה, אך אמרו לי שבמקרה שלי אני יכול להתעלם מתמונה או סרטון. הערות: WinterHølydArEalk1ng אמר שהוא קיבל הקלטות שלי מקלל, אני מבקש שהוא יפרסם את ההקלטות האלה במקום לנסות לצאת מבור שהוא מכניס את עצמו אליו עם שקרים. נערך 2016 בינואר 29 על ידי Mikado קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WinterHoly 34 פורסם 2016 בינואר 29 WinterHoly YourGame Average ? 34 1.2k הודעות אני שמעתי אותך שם הקלטות, וראיתי בצאט שהעלבת שחקנית בשרת. המיוט היה ל30 דקות והגאג היה ל15 דקות וזה כבר עבר. WinterHoly 2.11.15 - 17.7.16 12.12.19 - ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mikado 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בינואר 31 Mikado משתמש רשום 10 4 הודעות תודה שהתעלמת ממה שרשמתי חוץ מהכותרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו