ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 3 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות המשתמש Scrab אמר: תראה את כמות המצביעים.... סה"כ 74 מצביעים. 48.65% הצביעו כן. 36.49% הצביעו ברור. כל השאר הצביעו לא. 63 מתוך 74 אנשים בעד שהשרת יפתח. באיזה עוד סקר תראה 74 מצביעים? אמת , וגם מי שהצביע לא 2 מהם מתכנתים שפשוט אין להם כוח לתכנת (אחרי דיבור איתם) טיגריס 8 - שהצביע לכל האפשרויות שתותה - שאומר שאם הטיטי ייפתח כולם יעברו אליו והוא צודק לדעתי. רייז אלכס ווייפר - אחים שלי הטרולרים חיים - יש לו קונטר? אתה דלוקס - אני די בטוח שזה בין השרתים היחידים שהוא היה מחובר אליהם בתקופה ההיא 0-0 אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 באוקטובר 3 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות המשתמש TwistLiel אמר: רייז אלכס ווייפר - אחים שלי הטרולרים מה טרולר תמצאו מנהל שרת כמו @Shekel-Fucker @NaDav בתקופה הזאת (לפני 2.5 שנים) המוד בכלל לא עבד, לא היה מתכנת לא היה שופ לא היה כלום ועדיין היו 20+ שחקנים כל היום. עד לפני חודשיים בערך היה שופ שאף אחד לא חלם עליה בתקופה של פעם ועדיין היו 5 אנשים, פעם ב השרת היה 20 - 25 RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NaDav 508 פורסם 2018 באוקטובר 3 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות המשתמש RyZ אמר: לפני 2.5 שנים המוד בכלל לא עבד, לא היה מתכנת לא היה שופ לא היה כלום ועדיין היו 20+ שחקנים כל היום. עד לפני חודשיים בערך היה שופ שאף אחד לא חלם עליה בתקופה של פעם ועדיין היו 5 אנשים, פעם ב השרת היה 20 - 25 כל מילה אמת, גם כשהמוד לא עבד, הייתי נכנס לשרת ומאלתר איוונטים ועובדה - אנשים נכנסו ואהבו לשחק שם. עם הזמן האדמינים הודרכו ולמדו מתי לעשות ואיך לעשות את האווינטים. דניאל(סולאר) יכול להעיד על הזמן שהוא בזבז ביחד איתי על השרת בנסיון לתכנת אותו כנדרש, דניאל הצליח לסדר את המוד אך משום מה הייתה בעיה שמוחקת את כל המוד, ברגע שראיתי שהמנהלי קהילה שהיו אז לא היו בראש לשים לבעיות הללו סוף החלטתי לפרוש. תראה איפה השרת עכשיו. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
RyZ 1321 פורסם 2018 באוקטובר 3 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות המשתמש NaDav אמר: כל מילה אמת, גם כשהמוד לא עבד, הייתי נכנס לשרת ומאלתר איוונטים ועובדה - אנשים נכנסו ואהבו לשחק שם. עם הזמן האדמינים הודרכו ולמדו מתי לעשות ואיך לעשות את האווינטים. דניאל(סולאר) יכול להעיד על הזמן שהוא בזבז ביחד איתי על השרת בנסיון לתכנת אותו כנדרש, דניאל הצליח לסדר את המוד אך משום מה הייתה בעיה שמוחקת את כל המוד, ברגע שראיתי שהמנהלי קהילה שהיו אז לא היו בראש לשים לבעיות הללו סוף החלטתי לפרוש. תראה איפה השרת עכשיו. מאומת RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Delux 255 פורסם 2018 באוקטובר 3 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות לא מתלהב מהמוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
DJ PUTIN 82 פורסם 2018 באוקטובר 4 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות המשתמש Scrab אמר: תראה את כמות המצביעים.... סה"כ 74 מצביעים. 48.65% הצביעו כן. 36.49% הצביעו ברור. כל השאר הצביעו לא. 63 מתוך 74 אנשים בעד שהשרת יפתח. באיזה עוד סקר תראה 74 מצביעים? לא נראה לי שלמדתה חשבון .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 פורסם 2018 באוקטובר 4 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות (נערך) להוסיף עוד שרתים יהרוג מחדש את השרתים. עד שהשרתים התרוממו עדיף לא להרוס את המצב. שהשרתים יגיעו למצב יציב של שחקנים זה יהיה הזמן להוסיף שרת. נערך 2018 באוקטובר 4 על ידי JerEmy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 4 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות המשתמש DJ PUTIN אמר: לא נראה לי שלמדתה חשבון אבל הוא אמר נכון אחי 0-0 אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2018 באוקטובר 4 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות המשתמש DJ PUTIN אמר: לא נראה לי שלמדתה חשבון לא נראה לי שלמדת לכבד אנשים. אנשים טועים, אין מה לעשות, מר מורה לחשבון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 באוקטובר 4 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות המשתמש DJ PUTIN אמר: לא נראה לי שלמדתה חשבון אבל הוא צדק חחחחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 באוקטובר 4 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות המשתמש DJ PUTIN אמר: לא נראה לי שלמדתה חשבון נראה לי לא למדת עברית RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DJ PUTIN 82 פורסם 2018 באוקטובר 4 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות זה 49 אחוז אמרו כן ו 35 אמרו ברור.... נראה לי שארבע טעו ואני צדקתי? .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 4 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות המשתמש DJ PUTIN אמר: זה 49 אחוז אמרו כן ו 35 אמרו ברור.... נראה לי שארבע טעו ואני צדקתי? אחוז אח שלי,49 אחוז זה לא אומר 49 אנשים אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
My Name Is Jeff 23 פורסם 2018 באוקטובר 5 My Name Is Jeff YourGame Advanced אריאל 23 234 הודעות למה הם סגרו אותו? הוא בין השרתים הכי מצליחים בקהילה. קוראים לי ג'ף(: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2018 באוקטובר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות הממ הממ @Senor Shawn עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו