Bison 263 פורסם 2018 בספטמבר 27 Bison YourGame Semi-Pro נדב 263 2.1k הודעות מאוד מתגעגע חיה שיחזירו את זה Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer http://i.imgur.com/yvYZAg1.png Discord: Bison#6969 Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2018 בספטמבר 27 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות היה אחלה שרת, לדעתי לא ממש חכם לפתוח אותו עד שלא יהיו קצת יותר שחקנים בקהילה, כי בכל הפעמים הקודמות ה TTT פשוט לקח שחקנים מהג'ייל ומהפאן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בספטמבר 27 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 1 שעה Shtoota אמר: היה אחלה שרת, לדעתי לא ממש חכם לפתוח אותו עד שלא יהיו קצת יותר שחקנים בקהילה, כי בכל הפעמים הקודמות ה TTT פשוט לקח שחקנים מהג'ייל ומהפאן. @Senor Shawn כמו שאמרתי, אם ייפתח עכשיו יקח את כל השחקנים אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 בספטמבר 27 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 2 דקות TwistLiel אמר: @Senor Shawn כמו שאמרתי, אם ייפתח עכשיו יקח את כל השחקנים "שחקנים" בוא נגזים RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NaDav 508 פורסם 2018 בספטמבר 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 4 שעות RyZ אמר: ש @NaDav צימפי ינהלו כמו פעם, לזה אני מתגעגע עזוב יניב כולם פה צעירים לא מכירים אותי בכלל, היחיד שאני רואה שבאמת היה משחק בתקופה שלי זה @Gibor וגם הוא בואק באן. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 בספטמבר 27 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 9 דקות RyZ אמר: "שחקנים" בוא נגזים למה ככה תפרגן אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 בספטמבר 27 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 21 דקות TwistLiel אמר: למה ככה תפרגן אם לא היו מעלים סתם אנשים לניהול שרת ולמפקחים ולאחראי צוות אז אולי איכשהו הייתה נפלטת לי במקרה אקראי מילת פירגון RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyhawk 9 פורסם 2018 בספטמבר 28 Skyhawk חדש/ה ב־YourGame ליאור 9 48 הודעות יהיה אששששש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PowFow 9 פורסם 2018 בספטמבר 28 PowFow חדש/ה ב־YourGame עידן 9 40 הודעות סגרו אותו בטענה שהוא לא מביא אנשים. אני פשוט נדהם,כי ב Surf Timer החדש אני רואה אותו כל פעם מלא באנשים.... ברור שצריך להחזיר את ה TTT שרת ייחודי ומוד כיפי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
DJ PUTIN 82 פורסם 2018 באוקטובר 2 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות לאאאאאאאאאאאאאא חרא שרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוקטובר 3 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 5 שעות DJ PUTIN אמר: לאאאאאאאאאאאאאא חרא שרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בגלל זה היית בו 24/7? אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DJ PUTIN 82 פורסם 2018 באוקטובר 3 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות לפני 19 דקות TwistLiel אמר: בגלל זה היית בו 24/7? לא פשוט זה לא כיף אמיתי אני כן מתגעגע אבל לאנשים שבקהילה הזאת אז אני לא Xd .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2018 באוקטובר 3 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @Senor Shawn מחכים לתשובה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor Shawn 370 פורסם 2018 באוקטובר 3 Senor Shawn YourGame Average דור שון ג. 370 1.3k הודעות כבר אמרתי שאני לא מחזיר את השרת נתנו לכם זמן להשקיע בו ולהביא שחקנים ולשחק בעצמכם ואתם לא עשיתם כלום נחמד שפתאום עכשיו השרת כל כך חשוב לכם בברכה דור מנהל קהילת CS:GO לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2018 באוקטובר 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 15 דקות Senor Shawn אמר: כבר אמרתי שאני לא מחזיר את השרת נתנו לכם זמן להשקיע בו ולהביא שחקנים ולשחק בעצמכם ואתם לא עשיתם כלום נחמד שפתאום עכשיו השרת כל כך חשוב לכם תראה את כמות המצביעים.... סה"כ 74 מצביעים. 48.65% הצביעו כן. 36.49% הצביעו ברור. כל השאר הצביעו לא. 63 מתוך 74 אנשים בעד שהשרת יפתח. באיזה עוד סקר תראה 74 מצביעים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו