LikeABulletTrain 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בינואר 26 LikeABulletTrain משתמש רשום 10 64 הודעות http://yourgame.org.il/csgo/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:46939791&advType=steamid כיאלו מה לעזאזל אני לא מצליח להיכנס בגלל זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
noprofile 11 פורסם 2016 בינואר 26 noprofile משתמש כבוד הראל 11 237 הודעות זאת מערכת אוטומטית אתה קיבלת באן כנראה על שימוש בתוכנה חיצונית שאסור להשתמש כדי שתעסור לך להיות יותר טוב , המערכת הזאת מאוד מתוחכמת ונותנת באנים בצורה חכמה , בטוח שלא בתקנת משהו שאסור לשימוש בשרתים ? סקריפט אולי ? השתמשת במקרו בעכבר ? חבר כבוד ברמת גלובל עלית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LikeABulletTrain 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בינואר 26 LikeABulletTrain משתמש רשום 10 64 הודעות זאת מערכת אוטומטית אתה קיבלת באן כנראה על שימוש בתוכנה חיצונית שאסור להשתמש כדי שתעסור לך להיות יותר טוב , המערכת הזאת מאוד מתוחכמת ונותנת באנים בצורה חכמה , בטוח שלא בתקנת משהו שאסור לשימוש בשרתים ? סקריפט אולי ? השתמשת במקרו בעכבר ? לא השתמשתי בכלום לא סקריפט ולא מקרו אין לי כלום באותו זמן יצאתי מהשרת והיום באתי להכינס וזה אמר אני אומר את האמת אין לי כלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
noprofile 11 פורסם 2016 בינואר 26 noprofile משתמש כבוד הראל 11 237 הודעות הורדתי.לך את הבאן , אני מציע לך לעשות בדיקה במחשב , וגם למחוק ולהתקין מחדש אתהמשחק , אולי במקרה הורדת איזה משהו מאתר והוא עושה בעיות חבר כבוד ברמת גלובל עלית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו