RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוגוסט 30 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות איזה מגמות לקחתם בתיכון? RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 באוגוסט 30 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 52 דקות RyZ אמר: איזה מגמות לקחתם בתיכון? תקשוב ודביבון מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Alex 350 פורסם 2018 באוגוסט 30 Alex YourGame Average אלכס 350 1.7k הודעות תקשורת דביבונים ומדעי הדביבון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Viper 127 פורסם 2018 באוגוסט 30 Viper YourGame Expert אריאל 127 440 הודעות לא מבין למה אנשים מטרילים אבל שיהיה, כימיה וביולוגיה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2018 באוגוסט 30 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אצלי זה לא מגמות זה בית ספר מקצועי, המקצוע שלקחתי זה מחשבים ורשתות. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Dong 76 פורסם 2018 באוגוסט 30 Dong YourGame Beginner טומי 76 104 הודעות (נערך) במקור ממש רציתי פסיכולוגיה וכימיה אבל בגלל שעשיתי 3 מתמטיקה לא יצא לי כימיה, אז בסוף התפשרתי על פסיכולוגיה ותושב"ע (טעות חיי ומצטער שלא לקחתי תקשורת במקום תושב"ע). פסיכולוגיה מתחלקת לשתי מקצועות בתיכון, פסיכולוגיה וסוציולוגיה. פסיכולוגיה מדברת על דברים בין אדם לעצמו או כעיקרון משהו מצומצם, וסוציולוגיה היא בין אדם לחברו \ קבוצה \ משפחה. אישית סוציולוגיה משכה אותי יותר. לגבי תושב"ע, זה היה מעניין אולי בכיתה י', כי זה היה קל. בכיתה י"א כבר לא יכלתי לסבול את זה וכולי ופשוט עזבתי את זה באמצע י"א ונשארתי רק עם הבחירה הראשית. גם בתור אתאיסט לא ממש הבנתי למה בחרתי את הנושא הזה. סליחה על המגילה פשוט מאוד שיעמם לי אז למה לא. נערך 2018 באוגוסט 30 על ידי Dong haha.mp4 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוגוסט 30 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 7 דקות Dong אמר: במקור ממש רציתי פסיכולוגיה וכימיה אבל בגלל שעשיתי 3 מתמטיקה לא יצא לי כימיה, אז בסוף התפשרתי על פסיכולוגיה ותושב"ע (טעות חיי ומצטער שלא לקחתי תקשורת במקום תושב"ע). פסיכולוגיה מתחלקת לשתי מקצועות בתיכון, פסיכולוגיה וסוציולוגיה. פסיכולוגיה מדברת על דברים בין אדם לעצמו או כעיקרון משהו מצומצם, וסוציולוגיה היא בין אדם לחברו \ קבוצה \ משפחה. אישית סוציולוגיה משכה אותי יותר. לגבי תושב"ע, זה היה מעניין אולי בכיתה י', כי זה היה קל. בכיתה י"א כבר לא יכלתי לסבול את זה וכולי ופשוט עזבתי את זה באמצע י"א ונשארתי רק עם הבחירה הראשית. גם בתור אתאיסט לא ממש הבנתי למה בחרתי את הנושא הזה. סליחה על המגילה פשוט מאוד שיעמם לי אז למה לא. אפילו בתגובה לאשכול אתה עושה כתבה חח RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Dong 76 פורסם 2018 באוגוסט 30 Dong YourGame Beginner טומי 76 104 הודעות לפני כעת RyZ אמר: אפילו בתגובה לאשכול אתה עושה כתבה חח כוחו של הרגל haha.mp4 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 באוגוסט 30 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 21 דקות Dong אמר: במקור ממש רציתי פסיכולוגיה וכימיה אבל בגלל שעשיתי 3 מתמטיקה לא יצא לי כימיה, אז בסוף התפשרתי על פסיכולוגיה ותושב"ע (טעות חיי ומצטער שלא לקחתי תקשורת במקום תושב"ע). פסיכולוגיה מתחלקת לשתי מקצועות בתיכון, פסיכולוגיה וסוציולוגיה. פסיכולוגיה מדברת על דברים בין אדם לעצמו או כעיקרון משהו מצומצם, וסוציולוגיה היא בין אדם לחברו \ קבוצה \ משפחה. אישית סוציולוגיה משכה אותי יותר. לגבי תושב"ע, זה היה מעניין אולי בכיתה י', כי זה היה קל. בכיתה י"א כבר לא יכלתי לסבול את זה וכולי ופשוט עזבתי את זה באמצע י"א ונשארתי רק עם הבחירה הראשית. גם בתור אתאיסט לא ממש הבנתי למה בחרתי את הנושא הזה. סליחה על המגילה פשוט מאוד שיעמם לי אז למה לא. מה זה אחי עשית כתבה למגזין שלך רק אל תשכח לתת קרדיט למיטמאן הוא עכשיו במעבדה, ספויילר - הסתר תוכן יכול להיות הוא יושן שם לא הייתי מתעסק איתו. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dong 76 פורסם 2018 באוגוסט 30 Dong YourGame Beginner טומי 76 104 הודעות לפני 1 דקה NaDav אמר: מה זה אחי עשית כתבה למגזין שלך רק אל תשכח לתת קרדיט למיטמאן הוא עכשיו במעבדה, הסתר תוכן יכול להיות הוא יושן שם לא הייתי מתעסק איתו. מאור סתם טומטום <: haha.mp4 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוגוסט 30 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 10 דקות NaDav אמר: מה זה אחי עשית כתבה למגזין שלך רק אל תשכח לתת קרדיט למיטמאן הוא עכשיו במעבדה, הסתר תוכן יכול להיות הוא יושן שם לא הייתי מתעסק איתו. הוא ישן שם, אתמול הייתי בבית ספר שם היה כרית ושמיכה RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 באוגוסט 30 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני כעת RyZ אמר: הוא ישן שם, אתמול הייתי בבית ספר שם היה כרית ושמיכה בלי מזרן? או מזרון? פשוט תגידו פולירון מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוגוסט 30 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני כעת NaDav אמר: בלי מזרן? או מזרון? פשוט תגידו פולירון אין תקציב RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 באוגוסט 30 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות פיזיקה - 5 מדעי המחשב - 5 הנדסה תוכנה - 10 אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 באוגוסט 30 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות עדיין לא עולה לתיכון אבל כנראה הולך לקחת פיזיקה או כימיה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו