Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוגוסט 4 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות כותרת^^^^ אני חוץ משהגענו עכשיו ל11 אנשים בשרת הג'ייל שום דבר מיוחד, @fAdE fReEcSs בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 5 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2018 באוגוסט 4 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות המשתמש Mr.Green אמר: ני חוץ משהגענו עכשיו ל11 אנשים בשרת הג'ייל שום דבר מיוחד, ב TTT כל שעתיים מגיעים לזה @bluestrue @Reko קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2018 באוגוסט 4 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות הגעתי ליותר חוץ מזה כלום TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוגוסט 4 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות המשתמש JustSean אמר: ב TTT כל שעתיים מגיעים לזה @bluestrue @Reko אתה רואה שבג'ייל מגיעים כל יום ל11 איש? לא אז יופי, לפחות הגענו לזה בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוגוסט 4 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות המשתמש TapAchKiIi אמר: הגעתי ליותר חוץ מזה כלום אבל עכשיו תקופה שהכל לא הצליח, אני שמח ממה שהשגנו עכשיו בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 פורסם 2018 באוגוסט 4 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות נראה אתם חיים את החיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
supergil12 61 פורסם 2018 באוגוסט 4 supergil12 YourGame Corporal gil 61 794 הודעות אני אימצתי כלבה #ברווזים לנצח # איפקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2018 באוגוסט 4 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות המשתמש JustSean אמר: ב TTT כל שעתיים מגיעים לזה @bluestrue @Reko בתקופה שלי לא הייתה דקה מתחת לאחד עשרה אנשים בשרת, גם בשעות מאוחרות (כולל לילה) אתה יודע מינמום 12 מקסימום 32 כי אי אפשר יותר... אני פשוט מנהל טוב. הדבר המיוחד שעשיתי ביום שישי שבת הוא לא להביא ביד. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2018 באוגוסט 4 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות המשתמש NaDav אמר: בתקופה שלי לא הייתה דקה מתחת לאחד עשרה אנשים בשרת, גם בשעות מאוחרות (כולל לילה) אתה יודע מינמום 12 מקסימום 32 כי אי אפשר יותר... אני פשוט מנהל טוב. הדבר המיוחד שעשיתי ביום שישי שבת הוא לא להביא ביד. זה הכל היה נייף סקרופס אל תחפור RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו