DarknessDog 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2018 באוגוסט 3 DarknessDog YourGame Advanced טל 8 226 הודעות שלום שחקנים, אם אתם הייתם המתכנתים של mojang במיינקראפט מה אתם הייתם רוצים לעשות בעדכון 1.14 ? שתפו אותנו בתגובות. דיון מהנה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2018 באוגוסט 3 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות דביבונים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2018 באוגוסט 3 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות (נערך) עשו כבר עדכון מים,מה עם אש? מאגמה זומבים , דרקון שמוציא אש,אח,מדורות,הרי געש יכול להיות מגניב ביותר נערך 2018 באוגוסט 3 על ידי TwistLiel אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 הצג חתימה דווח שיתוף
YellowTurtle 15 פורסם 2018 באוגוסט 3 YellowTurtle חדש/ה ב־YourGame אופיר 15 31 הודעות אוקי להוריד את כובע הצבים ולעשות צבי יבשה YellowTurtle Youtube Twitter קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2018 באוגוסט 3 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות להוסיף צבים מבושלים, אפשר לעשות ניסויים על @YellowTurtle צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ניר109 0 פורסם 2018 באוגוסט 3 ניר109 YourGame Beginner ניר 0 52 הודעות שימוש לאמרלד ויכולות לוויליגרים (להלחם לחצוב ...) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2018 באוגוסט 3 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות מחזיר את המשחק כמה שנים אחורה שבאמת היה להם אכפת מהקהילה ומשרתי משחק ופיויפי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2018 באוגוסט 3 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות בתכלס הייתי מחזיר את הבלוק היט (הדבר הכי שימושי בPVP של מיינקראפט) והייתי מנסה לעשות עדכון של שמיים ואולי להוסיף איים על השמיים עם הרבה דברים נדירים ובוסים וכולי Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
LuckyCake1 109 פורסם 2018 באוגוסט 3 LuckyCake1 YourGame Expert עוז 109 526 הודעות אם אני אנסה אפילו לרשום עכשיו מה אני הייתי מוסיף זה היה לוקח כבר אשכול שלם. אז אני אחסוך את הטרחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו